Konya
°C
Yeni Meram

En azından bir puan alarak güle oynaya evimize gelelim

En azından bir puan alarak güle oynaya evimize gelelim- Abdullah LEBLEBİCİ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
16.05.2024 00:40
15.05.2024 13:47
1
709
ABONE OL

Bir önceki yazımın başlığında, “İnsanın kendi kendine yaptığını kimse yapmazmış. İŞTE ÖYLE BİR SEZON…” demiştim.
Birisi çıkıp anlatsa, üst üste hatalar yapacaksınız, çok kötü bir sezon yaşayacaksınız dese inanmazdım. Hatta şu anda düşme hattında bulunan takımlarının birinin başkanını getirip Konyaspor’un başkanı yapsak inanın bu kadar yapamazdı.
Ne yazık ki, kendi kendimize yaptık. Hata üstüne hata değil, hatalar üstüne hatalar yapıldı.
Maçlarımızı izlerken bizlere tırnaklarımızı yedirdiniz ya, unutmayın bunları, yeri ve zamanı geldiğinde bir bir gözünüze sokacağız.
Spor yazarı arkadaşlarımın ısrarla Omerovic Hoca bir an önce gönderilmeli görüşlerine, “dere geçerken at değiştirilmez” düşüncesi ile karşı çıktım hocaya destek verdim.
Meğer ne kadar yanılmışım. Spor yazarı arkadaşlarım benden önce ileriyi görmüşler. İnsanız işte zaman zaman hatalar yapıyoruz. Ömer Korkmaz başkan ile ümitlendik, Ali Çamdalı’nın göreve getirilmesi ile ümidimiz daha da arttı. Bu süreçte şampiyon adayı Fenerbahçe’den bir, Samsun’dan da 3 puan alarak iki maçta 4 puan çıkardık. Tam anlamıyla rahat bir nefes alamasak da ligde kalma ümitlerimizi yüzde 80-90’ların üstüne çıkarmış olduk.
Kısa süre öncesine kadar 42 puanın yeterli olduğunu düşünüyordum. Daha sonra 40 puanın yeterli olacağını düşünmeye başladım. Ancak son iki haftaya girerken rahat bir nefes alabilmek için 41 yani bir puana daha ihtiyacımız var. 40 puanımız var. Pazar günü 41 puana sahip Kayseri karşısına çıkacağız. Samsun karşısında ilk 40 dakikada üç gol atarak ilk yarı maçı garantiledik. İkinci yarı da topun ve oyunun hakimiyetini Samsun’a bıraktık. Bu asla eleştirilmesin, takım doğrusunu yaptı. Kendini çok yormadan maçı tamamladı. Bu arada maç başlamadan 1-0 olsun bizim olsun dense camianın tamamı kabul ederdi.
Ama üç gol ile galip gelmek elbette daha güzel.
Evet… Fenerbahçe maçından alınan bir puan önemliydi, ancak Samsun’dan alınan üç puan ise harikulade. İki maçta alınan dört puanın teknik heyet ve oyunculara yüksek özgüven getirdiği gerçek.
İnanın camianın tamamına da büyük özgüven getirdi. Samsun müsabakasında jeneriklik çok güzel goller attık. Galibiyet çok güzel…
Ancak… “Henüz her şey bitmedi, en az bir puan daha almalıyız” bu sebeple Kayseri karşısında da varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız.
Öyle çok güzel bir oyun beklentim yok. İyi mücadele edelim. “En azından bir puan alarak güle oynaya evimize gelelim”.

HABER YORUMLARI
  1. Cumali Ağar
    2024-05-17 17:40:04
    Sayın Leblebici, bu günkü Seydişehir Postası köşenizdeki makaleniz için teşekkür ediyorum... Muhalefet bir yana ikdidarın yerel yöneticileri icranın en üst makamlarına kadar verilen sözlerin ne kadar ehemmiyetsizliğini bir defa daha yaşıyoruz... Bu mudur yönetim anlayışı.? YAPAMAYACAKSINIZ UMUTLANDIRMAYACAKSINIZ. Her yerinden doğalgaz ve petrol fışkırdığını paylaşıp sonradan yeraltı kaynaklarının kıt olduğunu öğrenmek...!!! Vatergate skandalı halkın yanlış bilgilendirildiği için koskoca USA başkanını başkanlıktan etmişti... Duyarlılığınız için tekrar teşekkürler..