Konya
°C
Yeni Meram
15.10.2021 14:30

Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu ile görüşecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Merkez Bankası'na ziyarette bulunacağını açıkladı. Doların yükselmesine ve pahalılığa dikkat çeken Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kara Kış Fonu kurması çağrısını yineledi.

A+
A-
15.10.2021 14:30
15.10.2021 14:33
0
1964
ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından açıklama yaparak Merkez Bankası'na gideceğini duyurdu. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Dolar rekorlar kırıyor. Motorin ve benzine yine zam geldi. Sebep olduğun bu rezaletin milleti ezmesini daha fazla izleme Erdoğan, Kara Kış Fonu'nu kur! Ayrıca bugün 15.30’da Merkez Bankası’na gideceğim. Yok öyle istediğin gibi at koşturmak. Biz varız ve mücadele edeceğiz." dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dünkü paylaşımında Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nu ihanetle suçlayarak şunları söylemişti:

"Erdoğan ve Merkez Bankası Başkanı el ele verdi, halkımızı fakirleştiriyorlar. Bu açıkça millete zulümdür. Şunu da söyleyeyim, Merkez Bankası Başkanı’nın bu ihanette sorumluluğu gitgide artıyor. Unutmayacağım bunu!"

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.