Konya
°C
Yeni Meram
07.07.2022 13:37

Milletvekili Selman Özboyacı, Bedesten esnafını ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Tarihi Bedesten Çarşısı’nda hizmet veren esnafları ziyaret etti.

A+
A-
07.07.2022 13:37
07.07.2022 13:49
0
1376
ABONE OL

TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte bölge çalışmalarına hız veren AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Tarihi Bedesten Çarşısı’nda ziyaretlerde bulundu. Gün boyu çarşı içerisinde bulunan esnafları ziyaret eden Özboyacı, bayram önü alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Yaklaşan Kurban Bayramı’nın bereketini yaşayan Bedesten esnafının istek ve önerilerini de dinleyen Özboyacı, AK Parti hükümetlerinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“Zorlukları birlikte aştık, yeniden aşacağız”

Esnaf ziyaretleri kapsamında tek tek dükkanları gezen AK Parti Milletvekili Selman Özboyacı, dünyanın zor bir süreçten geçtiğini haliyle Türkiye’nin de bundan etkilendiğine dikkat çekti. Özboyacı, “Salgının ardından yaşanan ekonomik sıkıntıların esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı etkilediğini biliyoruz. Bu minvalde 20 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vatandaşlarımızın sesine kulak verdik. Bugün geldiğimiz süreç içerisinde her ne kadar bazı unsurlar manipüle edilmeye çalışılsa da milletimiz için büyük gayret içerisindeyiz. Yapmış olduğumuz atılımlarla vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeden doğru bir şekilde büyümeye devam edeceğiz. Millet olarak zorlukları hep birlikte aştık, bu süreci de aşacağız” ifadelerini kullandı.

“Her zaman sahadayız”

Meclis çalışmalarının sona ermesi ile birlikte bölge çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Selman Özboyacı, “Milletimiz için yasama yılı boyunca birçok önemli kanunu devreye soktuk. 20 yıldır milletimizle beraber yol yürüdük ve yürümeye de devam ediyoruz. Özellikle bölge çalışmaları yaparak esnafımızın ve vatandaşlarımızın nabzını yokluyoruz. Onların ne dediği bizim için oldukça önemli. Bu noktada da bugün bayram bereketini yaşayan Konyamızın kalbi Bedesten’deyiz. Burada konuşulanlar, anlatılanlar Konyamızın gerçek sesi diyebiliriz. Hem Bayram bereketine ortak olmak hem de hemşehrilerimizin sesine kulak vermek için buradayız. İnşallah, sahadan aldığımız notlara iyi çalışarak milletimizin gönlündeki yerimizi perçinleyeceğiz” dedi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.