Konya
°C
Yeni Meram
20.10.2021 01:52

1922 Konya, Eskişehir’e bileniyor

1922 Konyaspor’da, iç sahada oynanacak Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam ediliyor. Yavru Kartal dünü de tek idmanla değerlendirirken, bugün taktik antrenmanı yapılacak.

A+
A-
20.10.2021 01:52
19.10.2021 15:53
0
512
ABONE OL


TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’da, iç sahada oynanacak Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam ediliyor. Ankara Demirspor maçı sonrasında bir gün dinlenen yeşil-beyazlı futbolcular, önceki gün akşam saatlerinde Saraçoğlu Tesisleri’nde toplandı ve Teknik Direktör Derviş Deniz yönetiminde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Yavru Kartal dünü de tek idmanla değerlendirirken, bugün taktik antrenmanı yapılacak. 1922 Konyaspor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını cuma günkü çalışmayla tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek.

YEŞİL-BEYAZLILAR, düşme hattında bulunan Eskişehirspor’u mağlup ederek yeniden çıkışa geçmenin planlarını yaparken, teknik patron Derviş Deniz de futbolcularıyla toplantı yaparak takımı mental olarak da zorlu karşılaşmaya hazırlıyor. Ankara Demirspor maçını unutmalarını isteyen Derviş Deniz, oyuncularından Eskişehirspor maçına motive olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Bu maç öncesinde Yavru Kartal 9 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, 3 puan silme cezası alan Eskişehispor da 1 puanla sondan birinci basamakta mücadelesini sürdürüyor. *HÜSEYİN AVNİ UĞUR

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.