Konya
°C
Yeni Meram
26.06.2024 12:13

1922 Konya’da ‘Kariman’ dönemi

1922 Konyaspor’da, Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Osman Baharoğlu başkanlığı bırakırken, tek liste ile girilen seçimin ardından Muhammed Mustafa Kariman, yeşil-beyazlı ekibin yeni başkanı oldu

A+
A-
26.06.2024 12:13
26.06.2024 12:18
0
1407
ABONE OL

ÖNÜMÜZDEKİ sezon 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek 1922 Konyaspor’da, Olağanüstü Genel Kurul geçtiğimiz salı günü Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Osman Baharoğlu başkanlığı bırakırken, tek liste ile girilen seçimin ardından Muhammed Mustafa Kariman, yeşil-beyazlı ekibin yeni başkanı oldu. 148 delegenin katıldığı Genel Kurulda, Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut ve yöneticiler de yer aldı. İstiklal Marşının okunması ile başlayan Genel Kurul’da Osman Baharoğlu yönetimi idari ve mali açıdan ibra edildi. 1922 Konyaspor’u ligde tuttukları için mutlu ve huzurlu bir şekilde görevi bıraktıklarını ifade eden Baharoğlu, “Göreve gelirken gemiyi limana sağ salim yanaştıracağımızı söyleyerek geldik ve sene sonunda bu hedefe ulaştık. Zorlu 6 ayı geride bıraktık. Maddi ve sportif açıdan dipte aldığımız kulübü bugün iyi bir noktada devrediyoruz. Bu bir bayrak yarışı. Mustafa kardeşim yönetimimizde İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu olarak görev alıyordu. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum. 1922 Konyaspor’a olan desteğimiz devam edecek” dedi.

SEÇİME tek liste olarak giren Muhammed Mustafa Kariman, oy birliği ile 1922 Konyaspor’un yeni başkanı oldu. Kariman seçimin ardından yaptığı açıklamada, “1922 Konyaspor’un sahipsiz kalmaması gerekiyor. 6 ay önce Osman Başkanımızla bu anlayışla birlikte bu yola çıkmıştık. Şimdi bayrağı bizler devralıyoruz. Güzide kulübümüz Konyaspor’a, Konya halkına ve Konyalı çocuklara hizmet etmeye devam etmelidir. Bu kulübü yaşatmaya devam etmeliyiz. Elbette zorlu bir süreç bizi bekliyor ancak tecrübeliyiz. Güzel bir takım kurup 3.Lig’de rekabet edebilir bir hale geleceğiz. Tüm 1922 Konyaspor delegelerine ve Konyaspor’umuzun değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yeşil-beyazlı ekibin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Muhammed Mustafa Kariman (Başkan), Mustafa Uysal, Muzaffer Kaya, Ertan Gülpınar, Nizamettin Kenanoğlu, Osman Doğan, Fikret Serkan Yapalı, Hüseyin Ukdem, Fazlı Altıner, Sabri Yatağanlı, Ufuk Dişbudak Abdullah Kaan Çınar, Muhammet Dinç, Mustafa Yasin Çalışkan, Fatih Uysal. 

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.