Konya
°C
Yeni Meram
04.10.2024 00:26

1922 Konya’da son rötuşlar

Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı idmanla Çankaya maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Ligde ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanında alan Yavru Kartal, yarınki müsabakayı kazanarak 3 maçlık 3 puan hasretine son vermeyi hedefliyor

A+
A-
04.10.2024 00:26
03.10.2024 15:27
0
126
ABONE OL


NESİNE 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yapalı inşaat 1922 Konyaspor, 5. hafta karşılaşmasında evinde oynayacağı Çankaya SK maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Saraçoğlu Tesislerinde antrenmanlarına devam eden Yavru Kartal önceki gün ve dün taktik idmanları gerçekleştirdi. Bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar maç saatini bekleyecek. Yavru Kartal'da Teknik Direktör İsmail Aksu, Çankaya maçında kadroda değişikliklere gitme planlıyor. Genç çalıştırıcı, orta saha ve hücum hattında değişikliklere giderek kadroda değişim yapacak. Yavru Kartal, ligin ilk haftasında çıktığı Karabük İdmanyurdu maçını 2-0 kazanmıştı. Bu maçtan sonra Viranşehir ve Pazarspor ile berabere kalan yeşil-beyazlılar Aliağa'ya kaybetmişti.

1922 KONYASPOR, evinde Çankaya'yı yenerek 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. 5 Ekim Cumartesi günü Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15.30'da başlayacak. Ayrıca maçın hakemleri de açıklandı. İki takım için de zorlu geçmesi beklenen müsabakayı Mersin bölgesi hakemi Burak Doğru yönetecek. Doğru’nun yardımcılığını Nesim Karanfil ve Fatih Yüzbaşı yapacak. 1922 Konyaspor'da yönetim kurulu üyeleri antrenmanları yakından takip ediyor. Takıma ve teknik heyete moral veren yönetim, Çankaya maçı içinde güven aşıladı. Ligin yüksek bütçeli takımlarından olan Çankaya SK, sezona beklediği başlangıcı yapamadı. İlk üç maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Ankara ekibi geride kalan hafta Efeler 09'u 2-1 geçerek ilk galibiyetini aldı. 

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.