Konya
°C
Yeni Meram
16.09.2024 15:37

1922 Konya’dan hakem tepkisi

Yeşil-beyazlı yönetim, Viranşehir Belediye maçının hakem yönetimine tepki göstererek, “Kalemizde gördüğümüz golde kalecimiz Ramazan Haklı’ya faul yapılmıştır. Değerli hakem camiamızdan bir kez daha ehemmiyet bekliyoruz” ifadelerine yer verildi

A+
A-
16.09.2024 15:37
16.09.2024 15:39
0
353
ABONE OL


TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, ikinci haftayı Şanlıurfa deplasmanında geçirdi. Yeşil-beyazlılar, pazar günü Viranşehir Belediyespor ile karşılaşırken, ilk yarısını mağlup kapattığı maçtan ikinci devrede bulduğu golle 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve Konya’ya önemli beraberlikle döndü. Yavru Kartal, 2 maçta topladığı 4 puanla haftayı averajla üçüncü sırada kapattı. Öte yandan 1922 Konyaspor yönetimi, bu maçtaki hakem yönetimiyle ilgili sert açıklama yapılarak, hakem triosuna tepki gösterdi. 1922 Konyaspor, Viranşehir deplasmanında henüz ilk dakika dolmadan yenilen golde kaleciye faul yapılmasına karşın geçerli olan golü paylaştı.

MAÇTA Ankara bölgesi hakemi Giray Şaylan düdük çalmıştı. 1922 Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Viranşehir Belediyespor ile deplasmanda oynadığımız ve 1-1 sona eren karşılaşmada kalemizde gördüğümüz golde kalecimiz Ramazan Haklı’ya görüntülerde de görüldüğü üzere faul yapılmıştır. Maçın henüz başında deyim yerindeyse karşılaşmaya 1-0 geride başlamak zorunda kaldık. Değerli hakem camiamızdan bir kez daha ehemmiyet bekliyoruz” denildi. Öte yandan 1922 Konyaspor, üçüncü hafta maçında sahasında Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Yavru Kartal, bir günlük izin sonrasında bugün yapacağı idmanla bu maçın hazırlıklarına başlayacak. Yeşil-beyazlılar, 2 maçta 2 puan alan rakibini mağlup ederek evindeki ikinci galibiyetini almak ve çıkışını sürdürmek istiyor. 

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.