Konya
°C
Yeni Meram
25.06.2024 00:02

1922’de Genel Kurul günü!

1922 Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul bugün saat 17.00’de Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonunda yapılacak. Genel Kurul’un ilk toplantıda yapılması hedeflenirken, yeni başkanın Muhammed Mustafa Kariman olması bekleniyor

A+
A-
25.06.2024 00:02
24.06.2024 15:03
0
279
ABONE OL

YENİ sezonda da TFF 3. Lig’de mücadele edecek temsilcimiz 1922 Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul bugün saat 17.00’de Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonunda yapılacak. İlk oturumda çoğunluk sağlanmaz ise Genel Kurul, 2 Temmuz Salı günü çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. Genel Kurul’da mevcut Başkan Osman Baharoğlu’nun görevini bırakacağı ve yeni başkanın Muhammed Mustafa Kariman’ın olacağı ifade edildi. Genel Kurul’un ilk oturumda yapılması hedeflenirken, son dakikada aday çıkmaması durumunda Muhammed Mustafa Kariman’ın tek listeyle girmesi ve Yavru Kartal’ın yeni başkanı olması bekleniyor.

MEVCUT yönetimde yer alan isimlerin de yer aldığı yeni bir liste oluşturan Muhammed Mustafa Kariman’ın listesinde önemli ve maddi anlamda destek verebilecek isimlerin yer aldığı bildirildi. Konyaspor’un pilot takımı 1922 Konyaspor’da, kadro ve yeni sezon planlaması ise genel kurul sonrası netlik kazanacak. Geride kalan sezonda sıkıntılar yaşayan ve düşme adayı olarak gösterilen Yavru Kartal, ara transfer döneminde kadroya yapılan önemli takviyelerle ligde kalmayı başarmış ve 3. Lig biletini almıştı. Alınan bilgiye göre Yavru Kartal’da genel kurul sonrası kadro yapılanması için düğmeye basılacağı ve 2024-2025 sezonunda sıkıntı yaşamayacak bir kadronun kurulması planlandığı ifade edildi.

GÖREVİ bırakmaya hazırlanan yeşil-beyazlı ekibin Başkanı Osman Baharoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Yavru Kartal’ın yeniden 2. Lig’e yükselmesi gerektiğine vurgu yapmış ve şöyle konuşmuştu, “Bu bir bayrak yarışı. Kan değişikliğinin iyi geleceğini düşündük. 1922 Konyaspor, Konyaspor için çok değerli. Ankara'da o kadar profesyonel takım var. Konya'da ise sadece 2 tane. 1922 Konyaspor altyapılarda oynayan çocuklarımızın bir hedefi aslında. 1922'yi profesyonel ligde mutlaka tutmak gerekiyor. Hatta düştüğü 2. Lig'e tekrar çıkartmamız lazım. Konyaspor için alınan oyuncular, dışarıda denenip kampa gelen oyuncular, bu tip oyuncu profillerini 1922 Konyaspor'da değerlendirilebiliriz. Burada biraz daha piştikten sonra A takıma kazandırılması daha kolay. Umarım 1922 Konyaspor için de önümüzdeki sezon güzel bir yıl olur. 1922 Konyaspor'un çok yüklü bir borcu yok. Bunun üzerine tekrardan bir proje yapılıp 1922 Konyaspor'un yeniden güçlendirilmesi gerekiyor”. 

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.