Konya
°C
Yeni Meram
24.10.2024 00:05

1922’de Orduspor mesaisi

1922 Konyaspor, deplasmanda oynayacağı 52 Orduspor maçının hazırlıklarına antrenör Abdurrahman Baysangur yönetiminde devam ediyor. Ayrıca İsmail Aksu ile yollarını ayıran Yavru Kartal’da yeni teknik direktör adaylarıyla da temaslar sürüyor

A+
A-
24.10.2024 00:05
23.10.2024 15:07
0
1251
ABONE OL


NESİNE 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 8. hafta mücadelesinde grubun iddialı takımlarından 52 Orduspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar bir günlük izin sonrası salı günü gerçekleştirdiği idmanla hazırlıklarına başladı. Teknik direktör İsmail Aksu ile yolların ayrılmasıyla takımı Gençlik Gelişim Teknik Sorumlu Abdurrahman Baysangur çalıştırıyor. Yavru Kartal zorlu maçın hazırlıklarını günde yapacağı tek idmanla sürdürecek. 1922 Konyaspor, cumartesi günü ise karayoluyla Ordu’ya giderek kampa girecek. Yeşil-beyazlılar, büyük olasılıkla Orduspor maçına Abdurrahman Baysangur yönetiminde çıkacak. Ligde 7 maçtır kazanamayan 1922 Konyaspor’da parola galibiyet olarak belirlendi.

SEZONA galibiyetle başlayan ancak sonrasında oynadığı maçlarda düşüş yaşayan ve son 4 müsabakasını kazanamayan 1922 Konyaspor, Ordu’dan iyi bir skorla dönerek düşme hattından kurtulmak ve puan cetvelinde tırmanışa geçmek istiyor. Öte yandan Yavru Kartal’da teknik direktör adayları ile de görüşmeler sürerken, yönetim bu konuda aceleci olmak istemiyor. Yeşil-beyazlı yöneticilerin, takımın başına Konyalı bir teknik adamı getirmeyi düşündüğü ve listede Çağdaş Çankaya ve Salih Eken’in olduğu öğrenildi. Ayrıca Orduspor maçında takımın başında olması beklenin Abdurrahman Baysangur’un da bu maçta alınacak sonuca göre yeşil-beyazlı ekibin yeni teknik patronu olabileceği ifade edildi.

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.