Konya
°C
Yeni Meram
05.09.2024 16:18

4 MAÇTA 11 İSABETLİ ŞUT!

4 maçta 4 puan toplayabilen Konyaspor’un özellikle Bodrum ve Kayseri maçlarındaki vasat futbolu istatistiklere de olumsuz yansıdı. Yeşil-beyazlılar, geride kalan 4 haftada rakip kaleye sadece 11 isabetli şut çekerken, kalesinde ise 12 isabetli şut gördü

A+
A-
05.09.2024 16:18
05.09.2024 16:20
0
344
ABONE OL


*SAVUNMA VE HÜCUM SIKINTILI
TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig’de yeni sezona galibiyetle başlamasına karşın son 3 maçta aldığı 2 yenilgi ve 1 beraberlikle taraftarına hayal kırıklığı yaşatırken, yeşil-beyazlıların özellikle son 2 maçtaki vasat futbolu istatistiklere de olumsuz yansıdı. Süper Lig’de geride kalan 4 haftada rakip kalelere sadece 11 isabetli şut çekebilen yeşil-beyazlı temsilcimiz, hücumdaki etkisiz performansıyla eleştirilerin odağında. Süper Lig’in 4. haftasında kendi sahasında Kayserispor’u konuk eden Konyaspor, golsüz berabere kalarak ligdeki galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Sezon başından bu yana hücum bölgesinde beklenilen etkinliği sağlayamayan yeşil-beyazlılar, rakip kaleye isabetli şut atmakta zorlanıyor.

*KARTAL 5 GOL ATTI, 7 GOL YEDİ!
İLK 4 HAFTALIK periyotta 11 isabetli şut çeken Konyaspor, bu süreçte sadece 5 gol kaydedebildi. Hücum performansı eleştirilen Anadolu Kartalı’nda, Pedrinho 3 isabetli şut ile takımın en başarılı ismi olurken Jevtovic 2, Umut Nayir, Ndao, Uğurcan, Prip, Oğulcan ve Aleksic ise birer isabetli şutla skora katkı sağlamaya çalıştı. Yeşil-beyazlılar hücumda zorlanırken, savunmada da sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Kalesinde 12 isabetli şut gören Konyaspor, kaleci Slowik’in 5 kurtarışına rağmen 7 kez topu ağlarından çıkarmak zorunda kaldı. Yeşil-beyazlı temsilcimizin hücum ve savunma hattındaki bu performansı taraftarların sabrını zorlarken, teknik ekipten çözüm bekleniyor. Konyaspor’un önümüzdeki haftalarda toparlanıp toparlanamayacağı ve hücum etkinliğini artırıp artırmayacağı endişe içinde bekleniyor.

*6 SEZON SONRA İLKİ YAŞADI
AYRICA Süper Lig’de 4. hafta sonunda topladığı 4 puanla milli araya dokuzuncu sırada giren Konyaspor, 6 sezon sonra kötü bir ilke imza attı. Ligde oynadığı ilk 4 maçta birer galibiyet ile beraberlik ve iki mağlubiyet elde eden Anadolu Kartalı, daha önce böyle kötü bir sezon başlangıcını 2017-2018 sezonunda yaşamıştı. Konyaspor söz konusu sezonun ilk 4 haftasında sadece bir galibiyet alarak, 3 kez de sahadan puansız ayrılmıştı. Konyaspor, son yıllarda sezona iyi başlaması ile dikkat çeken bir takımdı. Ancak 2024-2025 sezonuna bu başarısını yansıtamayan yeşil-beyazlı ekibimiz, milli aradan sonra yeniden bir çıkış yakalamaya ve kötü istatistikleri tersine çevirmeye çalışacak. 

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.