Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’nde Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu tarafından yaklaşan eğitim yılı sonu dolayısıyla geleneksel Beyşehir Gastronomi Festivali düzenlendi.
Festivalde yapılan protokol konuşmalarının ardından kampüste Beyşehir Aşçılık ve Gastronomi Topluluğu mensubu öğrencileri hünerlerini sergileyerek yemeklerini görücüye çıkardı.
Aralarında Beyşehir’e özel tat ve lezzetlerin de yer aldığı Türk mutfağına ait lezzetler ilçe protokol mensupları ile davetlilerin beğenisine sunuldu.
Etkinlikte Türk mangal kültürü de gözler önüne serildi.
Festivale, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haldun Soydal, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Ali Akkanat MYO Müdürü Öğretim Görevlisi İbrahim Akdağ, dekanlar, akademisyenler, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler ile velileri katıldı.
Kaynak: İHA
Teknolojiyle donatılan “Kıraç” kriminal incelemeyi hızlandırıyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.