İsrail’de 8 Mart’ta gerçekleşen olayda dört ABD vatandaşı hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı.
İsrail’de gerçekleşen saldırıda hayatlarını kaybeden veya ciddi bir şekilde yaralanan beş kişinin aile üyelerinin Facebook’a açtıkları davanın gerekçesi olarak, sosyal medya servisinin, söz konusu saldırılar karşısında ihmalkar davranması gösterildi.
Aileleler dava gerekçelerinde, sosyal medya devinin, ABD’nin 21 yıldır “terör örgütü” olarak nitelendirdiği Hamas’ın “saldırı planlarından haberdar oldukları halde, hiçbir eylemde bulunmadığı”nı savundular.
Twitter artık onları saymayacak!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.