Konya
°C
Yeni Meram
23.09.2021 20:03

Abdullah Avcı: Çok konu başlığı, karmakarışık işler var

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-2 biten Konyaspor maçıyla ilgili olarak, "Çok konu başlığı, karmakarışık işler var" dedi.

A+
A-
23.09.2021 20:03
23.09.2021 20:04
0
1468
ABONE OL

Abdullah Avcı, Konyaspor maçını yorumlarken ilk olarak Konyaspor stadını övdü. Avcı, "Konyaspor tesisi için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu oyun böyle zeminde oynanır. Bizim stadımız da öyle, Konyaspor stadıda çok güzel. Umarım tüm statlar böyle olur" dedi.


Maçla ilgili olarak "Çok konu başlığı, karmakarışık işler var" diyen Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı:

"Oyun başlayabilecek en güzel senaryoyla başladı. 5 dakikada 2-0 öne geçeceğimiz bir durum olabilirdi. 1-0'ı bulduk, 5. dakikada gole yaklaştık. 8. dakikadan sonra beklemediğin, hayal etmediğin bir kırmızı kartla geri düşüyorsun. Antrenmanları rakibi bir eksik yakalayamak üzerine yapıyoruz. Bu kez biz bir eksik kaldık. Rakibin sayısal olarak üstüne geldiği bir durum var. 90 dakika 10 kişi oynuyorsun. 49 tane kenar orta yapılmış. Bunların yarısına vurmuşlar. Stoper değiştirmek istemedim. Kenar ortaları en iyi karşılayabilecek Vitor atıldı. Devreden sonra değişiklik yaptım. Gel-gitlerin olduğu bir süreç yaşadılk. Uğurcan devreye girdi. Oyunu ve sistemi değiştirdik. Kaçırdıklarımız var. 2-2'yi yakaladık ve ardından 3-2 öne geçebileceğimiz yüzdü yüzdük pozisyondan yararlanamadık.

Maçta son anda İsmail'in (Köybaşı) oynaaması belli oldu. Çok çalışıyor. Kişiliği ve yardımcılığıyla bize katkı sağlıyor. Bugün son anda devreye girdi ve sırıtmadı. Uğurcan devreye girdi. Bu kadar 90 dakika 10 kişi oynayıp bir puan almak çok önemli. 21 yıl sonra 21 maç deplasmanda kaybetmemişiz. Bu da Trabzonspor tarihinde bir not olarak kalır. 10 kişi oynamak kolay değil. Zihinsel ve fiziksel olarak çok önemli. Yolumuza devam ediyoruz. 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik oyunun içinde olan şeyler."

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.