Konya
°C
Yeni Meram
08.03.2024 13:58

Ak Parti’de seçim temposu arttı

AK Parti Konya İl Başkanlığı 2. Basın Buluşması kapsamında, seçim süreci ve 8 Mart Dünya Kadınların Günü ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, Ramazan ayının sonuna doğru seçim çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade ederek, “Bizde gizli kapaklı işler hiçbir zaman olmadı. Birlikte uyumun sağladığı bereketi görüyoruz. Konya’yı büyütmek için çaba sarf eden herkese teşekkür ederim” dedi

A+
A-
08.03.2024 13:58
08.03.2024 17:06
0
4626
ABONE OL

AK Parti Konya’da, Ramazan ayı öncesi seçim değerlendirmesi ve 8 Mart Dünya Karınlar Günü dolayısıyla bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Her zaman sahada olduklarının vurgusunu yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Öncelikle tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Ramazanın sonuna doğru seçimleri yapmış olacağız. Hep sahadaydık ama tempoyu da arttırdık. Kıymetli bakanlarımızı misafir ediyoruz. Sahada ziyaretlerimiz, toplantılarımız hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde tempoyu daha da arttıracağız. Bu hizmetler büyüyerek devam edecek.” ifadelerini kullandı. Seçmene karşı her zaman dürüst olmak gerektiğini ifade eden Başkan Angı, “Bir yerde kendi masalarını dağıtmakla kalmayıp, seçmenin önünde samimi tavır koyamıyorlar. Seçmene karşı dürüst olmak lazım. Bizde gizli kapalı işler yok. Milliyetçi Hareket Partisi’nin olduğu yerde bizim de adımız var. Bu bir seçim. Milletimizin desteklerini istiyoruz. Bugüne kadar büyük destekler verdiler. Şehrin huzurunu kılmak adına bu çabanın içerisindeyiz. Şehrimiz ne kadar güçlüyse, biz de o hazzı duyuyoruz. Konya’yı herkes takdirle yad ediyor. Seçim sürecinde sizlerle bir araya geldik. Siyaset noktasında şehrimize kazandırılan faaliyetler ile şehri güçlü kılmak ve kazandırmak adına sık sık bir araya geldik. Diğerlerinde hazır olan masaların dağıldığına kendi iç karşılıklarına şahit olduk. Cumhur İttifakı olarak MHP ile bir ittifak gerçekleştirdik. Bizde gizli kapaklı işler hiçbir zaman olmadı. Birlikte uyumun sağladığı bereketi görüyoruz. Konya’yı büyütmek için çaba sarf eden herkese teşekkür ederim ”şeklinde konuştu.

HER KESİMEHİTAP EDİYORUZ

Seçi m sürecinde yoğun bir çalışma sürecinde olduklarını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Yaklaşan Ramazan ayının hayır getirmesini temenni ediyorum. Kadınlarımıza sevgi, saygı ve güven göstermemiz gerekiyor. Bugün 8 Mart Kadınlar Günü. Kadınlar sadece aileler için değil, toplumun da bir sembolü. Başta Gazze’de sıkıntı çeken çocuk ve kadınlarımızın bir an önce bu sıkıntıdan kurtulmasını temenni ediyorum. Kadınlarımız Büyükşehrimizin birçok faaliyetimizden faydalanıyor. Bizler de bundan memnuniyet duyuyoruz. Konya modeli belediyecilik anlayışı ile her kesime hitap ediyoruz. Bunlardan birisi de kurduğumuz kadın kooperatifidir. Kadınlarımız burada oluşturduğumuz Zenobya, Anatoya ve Zeybe işimi ile 3 marka oluşturduk. Kadınlarımıza burada ciddi anlamda bir istihdam sağladık. Binlerce kadın kursiyerimiz burada hem meslek ediniyor hem de aile ekonomisine destek sağlıyor. Türkiye de ulaşımın en ucuz olduğu bir şehiriz. Bir taraftan ulaşım konforumuzu artırmak için 180 adet otobüsü bünyemize kattık. Konya merkezde çalışmalar yürütürken taşrada çözülemeyen sorunları çözerek yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çevreye saygılı bir belediye olarak Konya Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda örnek bir belediyedir. Büyükşehir belediyemizin gücü her zaman İlçe belediyelerimizin arkasındadır. Uyum ve ahenk şehrimizde güzel bir uyum sağlıyor. Konyalıların desteği ile sorunların çözülmesi ve altyapısında ki eksiklikleri tamamlamak adına çok önemli bir yapı taşıdır. Birçok seçimler başka şehirlerde başa baş gidiyor. Bizim görevimiz şehre hizmet etmektir"diye konuştu. Raylı sistem hatlarıyla ilgili yeni gelişmeleri de paylaşan Başkan Altay “Adliye-Şehir Hastanesi-Yeni Sanayi Sitesi hattımıza bazı itirazlar vardı ki itirazlar karara bağlandı. Firmayla sözleşmeye davet ettik. Yetiştirebilirsek inşallah bu hattın temelini mart ayı içerisinde atmayı planlıyoruz. İnşallah iki yıl içerisinde tamamlayarak, özellikle Eski Sanayi ve Karatay Sanayi hattını tamamlayarak, bölgedeki yoğunluğu raylı sistem hatlarıyla rahatlatacağız.”şeklinde konuştu.
Başkan Angı ve Altay’ın konuşmasının ardından, Ak Parti Konya Milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Meryem Göka, Mustafa Hakan Özer, Latif Selvi, Ahmet Sorgun ve Orhan Erdem de konuşmalarını yaparak, toplantı soru cevap kısmından sonra kontalandı.

Şerife Kaya 

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.