Konya
°C
Yeni Meram
25.03.2022 14:02

Altınkaynak, Lucis markası ile mücevher fuarının gözdesi

Dünyanın en büyük beş mücevher fuarından biri olan Türkiye'nin ilk ve tek ihtisas uluslararası mücevher fuarı İstanbul Jewelry Show kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl 51'ncisi düzenlenen İstanbul Jewelry Show'da standı bulunan Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat A.Ş.'nin markası Lucis, son trend ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

A+
A-
25.03.2022 14:02
25.03.2022 14:48
0
3285
ABONE OL

Doğu Avrupa'dan Yakın Doğu'ya, Rusya'dan Kuzey Afrika'ya, BDT ülkelerinden Orta Doğu'ya tüm mücevher sektörü profesyonellerine benzersiz bir bilgi paylaşımı ve iş olanakları sunan fuarda mücevher markası Lucis ile yar alan Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevharat’ın standı büyük ilgi gördü.

Yoğun katılım sağlanan fuarda ışıl ışıl parlayan pırlanta yüzükler, kolyeler ve çeşitli takılar dikkat çekerken Lucis’in yeni trend modelleri büyük bir beğeni kazandı.

Böylesi önemli fuarda kendi markalarının standında ziyaretçilerle yakından ilgilenen Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat A.Ş. Konya Genel Müdürü Satılmış Kozan, Lucis'in 1983 yılından bu yana güvenilirlik ilkesinden taviz vermeden kuyumculuk sektöründe faaliyette bulunan Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat A.Ş’nin oluşturduğu prestijli bir mücevher markası olduğunu söyledi.

Türkiye’nin, altın mücevher pazarı büyüklüğü açısından Hindistan, Çin, ABD ve Rusya ile dünyanın en büyük beş pazarı arasında yer aldığını söyleyen Kozan, ülkemizin üretim merkezi olarak son teknolojiye sahip ve geniş ürün yelpazesinde üretim yapabilecek kapasitede olduğunun da altını çizdi.

Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alan İstanbul Jewelry Show’da olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat A.Ş. Konya Genel Müdürü Satılmış Kozan, “Altınkaynak olarak Lucis markamızla her geçen gün daha da büyüyoruz. Fuarda Mücevherat sektörünün devleri ile bir araya geldik. İlginin fazla olması bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.
MUHAMMET GÜMÜŞ

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.