Konya
°C
Yeni Meram

Amaçlanan bir iç karışıklık

Amaçlanan bir iç karışıklık- Fatih ARSLANPINAR- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
04.02.2023 01:53
03.02.2023 12:54
0
2542
ABONE OL

Birçok ülke İstanbul Başkonsolosluğunu çekme kararı almasının ardından birçok uluslararası firma Cumartesi ve Pazar günleri mağazalarının Terör olayları nedeni ile kapalı olacağını duyurdu. Bu olaylar hakkında İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu; “Türkiye'de yeni bir psikolojik harp başlatma çabası” ifadelerini kullandı.
Türkiye’ye üzerinden Terör olayları ile Psikolojik harp başlatma çabaları olan güruhlar muhakkak vardı ve var olacaklardır. Türkiye binlerce yıllık devlet aklı ile bu güruh karşısında her zaman olduğu gibi başarılı olacaktır. Peki gerçekleşecek olan gerçekten bir algı operasyonumu yoksa gerçekten bir terör operasyonu planlanıyor mu? sorusu akıllara geliyor.
Sözde kaçak mafya lideri de aylar önceki açıklamalarında seçim dönemine yakın, Türkiye de terör olaylarının artacağını söylemişti. Peki bu olaylar hangi ittifak gurubunun işine yarar? Elbette ki 6’lı Masa bu olaylardan pozitif yönde etkilenecek ve hükümete karşı “Yönetemediniz” ifadeleri kullanacaktır. Hükümetin ve Cumhur İttifakının asli görevi ise her zaman olduğu gibi Terör olayları gerçekleşmeden engellemesi gerekiyor.
6’lı Masa ve Yurtdışı odaklı güruhlar tarafından yapılmak istenen şey, Terör olayları yada Terör Olayı yaşanacak diyerek algı operasyonları ile; Halkın üzerinde korku ve dehşet ortamı oluşturmak, hükümetin güven kaybı yaşaması ve kaos ortamında bir seçime gidilmesi isteniyor. Devlet aklı her zaman olduğu gibi mukaddes devletin inşası, yürütülmesi ve vatandaşın huzur içinde yaşaması için mücadele edecektir. Her şeye rağmen Vatandaşların duyarlı bir şekilde hareket etmesi, yapılan algı operasyonlarına inanması, kaynağı belli olmayan haberlere kanaat göstermemesi, önümüzdeki süreçte her vatandaşın yapması gereken asli unsurlardır. Gayri resmi olarak başlayan seçim sürecinin; vatana, millete, hakka, hayırlı sonuçlar getirmesini şahsım ve milletim adına en derin içtenlikle umut ediyorum.
Kalın Sağlıcakla…

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.