Konya
°C
Yeni Meram
13.03.2023 12:55

Antalya-Konya kara yolunda kar yağışı etkili oluyor

Antalya'da yağmur etkisini gösterirken, Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yolunda kar yağışı başladı. Bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde ise kar kalınlığı 15 santimetreyi aştı. Konya'nın Seydişehir ilçesinde ise yoğun kar yağışı nedeni ile Konya-Antalya kara yolunda trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

A+
A-
13.03.2023 12:55
13.03.2023 14:23
0
2117
ABONE OL

Bölgede etkili olan yağmur yağışı sabah saat 10.00 sıralarında yerini kar yağışına bıraktı. Bölgede kar kalınlığı yer yer 10-15 santimetreye ulaştı.


Akseki’nin Yarpuz Mahallesi'nden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları Alacabel ekipleri bölgede çalışmalarına başladı.

Karayolları Alacabel ekipleri, sürücülerin zor anlar yaşamaması amacıyla yolda biriken karı temizlemek için çalışma gerçekleştirdi.

 

Konya-Antalya kara yolunda kar nedeniyle ulaşımda aksama


Konya'nın Seydişehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeni ile Konya-Antalya kara yolunda trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

İlçe merkezinde sağanak yağmur etkili olurken özellikle 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde tipi ve kar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi.

Trafik ekipleri tarafından Seydişehir ilçesi çıkışı Marangozlar Kavşağından itibaren zaman zaman araç geçişine izin verilmezken, yolda kalan araçlar ile sürücülerin kurtarılması ve yolun tekrar trafiğe açılmasıyla akış sağlanıyor.

Karayolları ekipleri tarafından aralıksız küreme ve tuzlama çalışması yapılıyor.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.