Konya
°C
Yeni Meram
01.01.2024 15:43

Ardıçlı Aile Sağlığı Merkezi ve Millet Kıraathanesi açılıyor

Selçuklu Belediyesi tarafından Ardıçlı TOKİ Konutlarının bulunduğu alana kazandırılacak olan Ardıçlı Sağlık ve Sosyal Tesisi’nin yapımı tamamlandı. Tesis, çarşamba günü yapılacak resmi açılışla birlikte bölge halkına hizmet vermeye başlayacak.

A+
A-
01.01.2024 15:43
01.01.2024 15:49
0
538
ABONE OL

Selçuklu Belediyesi, ilçenin yeni yaşam alanlarına ihtiyaçlar doğrultusunda sağlık ve sosyal tesis kazandırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Akademi Mahallesi’ne yapılan Ardıçlı TOKİ konutlarının yer aldığı alana çok amaçlı bir tesis kazandırılması için çalışma başlatılmıştı. İçerisinde Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Millet Kıraathanesi ve Muhtarlık Ofisi gibi donatıların bir arada yer alacağı Ardıçlı Sağlık ve Sosyal Tesisi’nde yapım çalışmaları tamamlandı.

975 metrekare inşaat alanda yer alan tesis, çevre düzenlemesi ve iç teşrifat çalışmalarının tamamlanması ile birlikte çarşamba günü saat 11.00'de düzenlenek resmi açılışın ardından bölge halkının hizmetine sunulacak. 

2 katlı olarak planlanan tesisin zemin katı Aile Sağlığı Merkezi, bodrum katı ise 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Millet Kıraathanesi ve Muhtarlık Ofisi olarak hizmet verecek. Tesis 11 milyon 600 bin TL'ye mal oldu. 

HÜSEYİN AVNİ UĞUR

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.