Konya
°C
Yeni Meram
08.08.2022 14:05

Bakan Kasapoğlu Konya spor basınıyla buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5. İslami Dayanışma Oyunları için geldiği Konya’da spor basınıyla bir araya geldi.

A+
A-
08.08.2022 14:05
08.08.2022 14:08
0
2062
ABONE OL

Toplantıys TSYD Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar, TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, dernek yöneticileri ile Konya’da yayın yapan basın kuruluşlarıyla haber ajansı temsilcileri katıldı.


Konya basınıyla tek tek tanışan Bakan Kasapoğlu, birbirinden güzel spor tesislerinin son 3 yılda İslam Oyunları hazırlık çalışmaları kapsamında kente kazandırıldığını söyledi.

Konya'da ortaya çıkan yeni tesislerin, modern spor altyapısının gelecekte de Türkiye'nin yeni sporcularının yetişmesine katkı sağlayacağını belirten Bakan Kasapoğlu, "Nasıl Türkiye bir baştan diğer uca kadar her alanda ihya olduysa Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla engin vizyonuyla her alanda sanayisiyle, ekonomisiyle altyapısıyla, sağlığıyla, eğitimiyle geliştiyse bir dönüşümü gerçekleştirdiyse hem yerel yönetimlerde hem hükümet yaklaşımında Konya sporda da gençlikte de güçlü bir gelişimi gerçekleştirdi." ifadelerini kullandı. Yarın (bugün) görkemli bir açılış olacağının altını çizen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Açılışa büyük ilgi var. Biletlerin tamamı tükendi. Görsel acıdan harika bir açılış olacak” dedi.


Bakan Kasapoğlu, Konya'ya kazandırılan spor tesislerinin daha sonra da aktif olarak kullanılacağını anımsatarak, "Bu konuda da yerel yönetimlere, federasyonlara ve bakanlığımıza büyük görevler düşüyor" diye konuştu.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.