Konya
°C
Yeni Meram
14.07.2023 17:06

Başkan Karabacak: Milletimiz 15 Temmuz gecesinde yeni bir tarih yazmıştır

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Aziz Milletimiz, 7 yıl önce Türkiye’de bir daha darbe yapılamayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. O, tarihi geceyi hiçbir zaman unutmayacağız ve utturmayacağız” dedi.

A+
A-
14.07.2023 17:06
14.07.2023 17:09
0
1182
ABONE OL

Darbe girişiminin yıl dönümünde açıklamalarda bulunan KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, “15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde aziz milletimiz omuz omuza hareket ederek hain işgal girişimine karşı büyük bir direniş göstererek yeni bir destan yazmış, yürekleri vatan sevgisiyle çarpan Esnaf ve Sanatkarlarımız ise üzerine düşeni bütün görevi yerine getirerek milli bir duruş sergilemiştir. Üzerinden geçen 7 yıla rağmen yaşanan hain ve alçak girişime karşı öfkemiz kat be kat artmaktadır. Aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içinde büyük bir demokrasi zaferine imza atmış, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, devletimiz ve milletimizin ferasetiyle FETÖ’ye karşı kararlı bir duruş sergileyerek darbe girişimi bertaraf etmiştir. Milletimiz o gecede, 780 bin kilometrekarelik vatan topraklarının tek bir karışına dahi göz dikenlere fırsat vermemiş ve yeni bir tarih yazmıştır. Unutulmamalıdır ki, Aziz Türk Milleti, ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkmaya devam edecektir” dedi.
Esnaf sanatkarların her zaman devlet canı pahasına sahip çıktığını belirten Başkan Karabacak, “Dün olduğu gibi bugün ve her zaman aziz milletimiz ve ahilik geleneğinden ve kültüründen gelen Esnaf Sanatkarlarımız da ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet hep var olacak, hiçbir güç bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 7. yılında 84 meslek odamız, 60 bin esnaf ve sanatkarımız adına, hain terör örgütü FETÖ’yü bir kez daha lanetliyoruz. Üzerinden geçen 7 yıla rağmen, acıları kalbimizde taze olan ve hiçbir zaman unutmayacağımız gibi, unutulmasına da müsaade etmeyeceğimiz 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın yazmış olduğu destanın yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü tebrik ediyorum. O tarihi geceyi hiçbir zaman unutmamak ve unutturmamak için Mevlana Meydanında gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz anma gününde vatandaşlarımıza Türk Bayrağı dağıtacağız” şeklinde konuştu.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.