Konya
°C
Yeni Meram
15.06.2024 18:45

Başkan Kavuş; “Gözyaşları dursun, bayramımız bayram olsun”

İçerisinde pek çok güzellik ve hikmet barındıran Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşmuş olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bayramın, ülkemize, İslâm dünyasına ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

A+
A-
15.06.2024 18:45
15.06.2024 18:48
0
257
ABONE OL

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Hemşehrilerimizle birlikte bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevincini, huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi bugüne ulaştıran Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun.

Kurban; yakınlaşmaktır, paylaşmaktır... İbrahimce adanış ve İsmailce teslimiyetin adıdır… Tüm hemşehrilerimin, kucaklaşmanın ve yardımlaşmanın simgesi olan Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Bir taraftan hemşehrilerimle birlikte Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşarken diğer taraftan da başta Gazze olmak üzere pek çok mazlum coğrafyada akan kanlar ve yaşanan acılar yüzünden bu bayramımız buruk geçecek. Akan kanların, anaların, babaların ve yetimlerin gözyaşlarının bir an evvel durması bu bayram için öncelikli duamız olacak. Kurban Bayramı’nı gözyaşları ile karşılayan tüm kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, bundan sonra da aynı hassasiyetle, tüm ruhumuz ve kalbimizle yanında olmaya devam edeceğimizi tüm dünyanın bilmesini istiyorum.

Bayramımızın, evlerinden, yurtlarından, topraklarından ayrılmak zorunda bırakılan Gazzelilerin, özgür Filistin bayrağı altında yeniden evlerine dönmesine, acıların, gözyaşlarının yerini gülümsemelerin ve mutlulukların almasına, ümmet coğrafyasının haccın birlik şuurunu, Arafat'ın teslimiyet bilincini kuşanmasına vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Bu ve bundan sonraki tüm bayramlarımız bayram tadında olsun inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve alem-i İslam'ın Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, hac farizası için yollara düşen tüm Müslümanların ibadetlerinin kabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Bayramımız, barış, huzur, güven ve kardeşliğin doyasıya yaşandığı, insanların mutlu olduğu bir dünyayı yeniden inşa etmemize vesile olsun…”

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.