Konya
°C
Yeni Meram
07.10.2024 15:04

Bence gayet iyi bir yoldayız

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Eyüpspor galibiyetinin önemine vurgu yaparak, “İç sahadaki şanssızlığımızı kırdık. Bence gayet iyi bir yoldayız. İyi bir gruba sahibiz, bir anda olmuyor her şey” dedi. Çamdalı, gördüğü kırmızı kartın da ağır bir karar olduğunu söyledi

A+
A-
07.10.2024 15:04
07.10.2024 15:05
0
1091
ABONE OL


KONYASPOR Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Eyüpspor galibiyetinin önemine vurgu yaparak, “En önemlisi iç sahadaki şanssızlığımızı kırdık” dedi. Çamdalı maçla ilgili şunları söyledi, “Tüm futbol arkadaşlarımı tebrik etmem gerekiyor. İnanılmaz bir özveri ile maçı çevirmesini bildik. Ligin büyük takımlar hariç en flaş ekibi. İyi top oynayan ve arkadan oyun kurmaya çalışan, topu ileriye taşıyan bir gruba karşı oynadık. İlk yarı istediğimizi yapamadık. Hem önde baskı yapıp, onların orta sahadaki artı biri bir türlü kapatamadık, risk alamadık. Kötü giden bir oyun yoktu. Uzaktan yediğimiz gol ister istemez dengemizi bozdu. Gerçekten çok karakterli bir gruba sahibim, hem iyi niyeti hem de özveriyle çalışan, oynamadığında sorun yapmayan bir gruba sahibim. 60’dan sonra yaptığımız hamlelerle oyunu çevirmesini bildik. İç saha şanssızlığımız kırdık, en önemlisi bu bizim buna ihtiyacımız vardı.

KONYASPOR Teknik Direktörü Ali Çamdalı, ayrıca hakem Erkan Özdamar'a tepki gösterdi. Çamdalı, “Hakemi çok fazla eleştirmek istemiyorum ama pozisyonlar çok bariz ve netti. Bu rahatsız edici. Ben çizginin oradan ikinci yarıda o pozisyonda eli net gördüm. Ona isyanım vardı. Ne bir kötü söz, ne bir hakaret içeren bir sözdü. Direkt kırmızı kart vermesi ona yakışmadı. Bizde burada emek veriyoruz, üzülüyoruz ister istemez. O an ki o adrenalin, bazen kendini kontrol edemiyorsun, dediğim gibi ne art niyet var ne kötü söz, ne hakaret var. Kırmızı kart ağır oldu. Her şeye rağmen galip gelmek gerçekten güzel” dedi.

KONYASPOR Teknik Direktörü Ali Çamdalı, üzerinde baskı olup olmadığına yönelik ise şunları söyledi, “Baskı geçen sezon ilk maçtan başladı aslında. Bitmek bilmeyen bir baskı var. Bence gayet iyi bir yoldayız. İyi bir gruba sahibiz, bir anda olmuyor her şey. Biraz böyle eşikleri atlatmak gerekiyor. Bugün bunlardan bir tanesini geçtik. İyi bir takıma karşı bunu başarmak gerçekten ayrı bir durum. Bunu başardığımız için mutluyum. Konyaspor büyük bir camia, burada her zaman baskı olur ama biz her zaman iyi niyetimizle özveriyle çalışmamıza devam edeceğiz”. 

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.