Konya
°C
Yeni Meram
27.06.2024 10:11

Konya'da yaşandı! Neron Aliye’den akılalmaz plan: İnternetten araştırdı, kroki çıkardı, kundakladı

Konya'da kundaklanan araç olayından intikam çıktı! Aliye Ay işten çıkartılmasında sorumlu tuttuğu Yaşar Soycan'a karşı akılalmaz bir plan yaptı. 17 yaşındaki yeğeni ile birlikte günlerce keşif yaptı, Soycan'ın evinin yakınındaki noktaların krokisini çıkardı! Son olarak da araçları kundakladı. Film gibi intikamın detayları şok etkisi yarattı.

A+
A-
27.06.2024 10:11
27.06.2024 10:26
0
444
ABONE OL

14 Haziran günü gece saatlerinde merkez Meram ilçesi Bahçeşehir Mahallesinde Yaşar Soycan (46) ve oğlu Cafer Soycan'ın üzerine kayıtlı iki otomobil, kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı.


Araçlar kullanılamaz hale gelirken, Soycan, aynı zamanda uzaktan akrabası olan Aliye Ay'dan şüphelendiğini söyledi.


"BENİ TEHDİT ETMEYE BAŞLADI"

Bir fabrikada forklift operatörü olduğunu belirten Soycan, "Uzaktan akrabam Aliye Ay 2023 yılının Eylül ayında benim referansımla fabrikaya işe girdi. Aliye bir süre sonra davranışları nedeniyle sorunlar yaşamaya başladı.

Zaman zaman bu sorunlarla ilgili aracı oldum. Hatta eşimle birlikte evine gidip, nasihatlerde bulunduk.
Davranışları nedeniyle işten çıkartıldı. Bu nedenle de beni sorumlu tutup, tehdit etmeye başladı" dedi.

ALİYE VE YEĞENİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, kundaklama ile ilgili çalışma başlattı. Gasp polisi yapılan çalışmalar sonrası Kundaklamayı Aliye Ay ile 17 yaşındaki yeğeni H.A'nin gerçekleştirdiğini belirledi. Her iki şüpheli de düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

ADIM ADIM PLANLAMIŞ

Aliye Ay'ın cep telefonundan çıkanlarsa dehşete düşürdü. Genç kadının olay yerinde günlerce keşif yaptığı, bölgenin krokisini çıkardığı, olay yerine gelirken bile üzerine ne giyeceğine karar verdiği tespit edildi. Ay'ın ayrıca internetten de kundaklamayı nasıl gerçekleştireceği yönünde araştırmalar yaptığı ileri sürüldü.

Aliye Ay'ın kundaklama olayını önce kardeşine teklif ettiği, kardeşinin teklifi kabul etmemesi üzerine de para vereceğini söyleyip yeğenine yöneldiği, birlikte olayı gerçekleştirdikleri öğrenildi. Ay'ın ayrıca olay yerine giderken güvenlik kameralarına yakalanmamak için de içerisinde su bulunmayan kanaldan olay yerine gittiği belirtildi. Suçlarını itiraf eden her iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Ay ve yeğeni H.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABER KAYNAĞI : Sabah
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.