Konya
°C
Yeni Meram

Çamdalı gitsin, Çamdalı gitsin. İnsaf ya nereye gitsin arkadaş

Çamdalı gitsin, Çamdalı gitsin. İnsaf ya nereye gitsin arkadaş- Abdullah LEBLEBİCİ-Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
10.10.2024 00:00
09.10.2024 13:06
0
525
ABONE OL



Eyüpspor gibi zorlu bir rakibi yenerek hem evimizde ilk galibiyetimizi, hem de camia olarak derin bir nefes aldık. Bu öyle sıradan geçiştirilecek bir galibiyet değil, tüm sezonu baştan sona etkileyecek inanılmaz bir üç puan.
Geçen sezonun son haftalarında takımı ligden düşmekten kurtaran Ömer Korkmaz yönetimi ve teknik direktör Ali Çamdalı değil mi? Ne yaptı bu Çamdalı arkadaş. Biraz insaf, 8 maçta 11 puan, 10 gol atmışız, 11 gol yemişiz. Şansızlık olmasa Sivas ve Kayseri’yi yenebilirdik. Olmadı.
Bir bakıyorum, sosyal medyada akıl almaz linç girişimi. Basından da buna destek veren belirli bir kesim var. Görüşümü net olarak yazıyorum. Ali Çamdalı bu takımın başında kalmalı.
Niye diye sorarsanız, sezon başından bu yana takıma yapılan 17 transferden hem bilgisi hem de onayı var. Hadi değiştirildi diyelim.
Gelen adam takımı, oyuncuları belirli bir sürede tanıyacak, bunun yanında yönetim ile uyumu var. En önemlisi ise Konya’ya alışabilecek mi? Konya’ya alışmasa, evini getirmese, haftada bir, iki defa takımın başından ayrılsa bile laçkalık olmayacak mı?
Efendiler yapmayın etmeyin. Çamdalı gitsin, Çamdalı gitsin. İnsaf ya nereye gitsin arkadaş...
Bu ifadeler bize başarı getirmez. Aksine teknik ekibin ve oyuncuların motivasyonunu olumsuz yönde etkiler.
Nedir bu ya sürekli Çamdalı gitsin…
Önce şunu kendimize soralım. Kendimin takıma, şehre nasıl ve ne şekilde katkısı var. Daha iyisini nasıl yapabilirim diyerek lütfen empati yapalım. Kazanmak çok zordur, kaybetmek ise iki kelimeye bağlı. Trabzon maçında hakemin taraflı yönetimini göz önüne alalım, Eyüp maçındaki ihanetini unutmayalım. Beyler, öyle çok güçlü bir lobimiz yok. Ya kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız, ya da kendi ayaklarımız üzerinde duracağız. Yani ya bu deveyi güdeceğiz, ya da bu deveyi güdeceğiz. Bize diyardan gitmek yok.
Bu sebeple aklımızı başımıza alıp elimizde olana sahip çıkalım. Yemin ediyorum, bizim bizden başka dostumuz yok.
Düşüncelerime katılmayanlara saygı duyarım. Ancak net olarak ifade ediyorum, Ali Çamdalı ve Ömer Korkmaz yönetiminin sonuna kadar yanındayım.
Bir çift sözüm de Ali Çamdalı’ya…
Hoca söylenenleri duymazdan gel ve işine odaklan. İnan bana, yarın kazanmaya başla, eleştirenler benden daha fazla sahip çıkar sana.
-------------------------------

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.