Konya
°C
Yeni Meram
13.11.2021 14:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başak Cengiz'in ailesine başsağlığı diledi

Samuray kılıçlı cani tarafından vahşice katledilen Başak Cengiz'in ailesini arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, acılı aileye sabır diledi.

A+
A-
13.11.2021 14:48
13.11.2021 14:50
0
1041
ABONE OL

Ankara'da yaşayan ve mimar olduğu öğrenilen 28 yaşındaki Başak Cengiz, görev için İstanbul'a geldi.

6 aylık nişanlı olan ve görevini bitirdikten sonra Ankara'ya dönüp evleneceği belirtilen Başak, Ataşehir'de saldırıya uğradı.

Yolda yürüdüğü sırada hiç tanımadığı samuray kılıçlı Can Göktuğ Boz'un saldırısına uğrayan Başak, hayatını kaybetti. Başak gözyaşları içinde toprağa verilirken, tüm Türkiye bu cinayet ile ayağa kalktı.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in Ankara'da yaşayan ailesini ziyaret etti.

Cengiz'in ailesine başsağlığı dileğinde bulunan Gül, daha sonra aileyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştürdü.

"ALLAH SABRINIZI ARTIRSIN"

Erdoğan, telefonla görüştüğü Başak Cengiz'in babası Avni Cengiz'e, "Başımız sağ olsun, Allah sabırlar versin. Rabbim kızını cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın inşallah." dedi.

BU DÜNYADA MAALESEF BÖYLE CANİLER, HAİNLER..

Anne Beyhan Cengiz ile de görüşen Erdoğan, "Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Yani bu dünyada maalesef böyle caniler, hainler ne yazık ki demek ki varmış. Allah sabrınızı arttırsın inşallah." diye konuştu .

Adalet Bakanı Gül, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise "Başak Cengiz kızımızın ailesine taziyede bulunduk. Başak'a Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Onu hayattan, sevdiklerinden koparan cani hak ettiği cezayı alacaktır." ifadelerini kullandı.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.