Konya
°C
Yeni Meram
27.09.2021 13:41

Diyetisyen Etyemez, kliniğini hizmete açtı

Yeni Meram'ın sağlık sayfasında uzun zamandır siz değerli okuyucularımıza sağlıklı beslenme ve diyet konusunda birbirinden faydalı bilgiler veren ve uzman kimliği ile birikimini paylaşan Diyetisyenimiz Ümmü Gülsüm Etyemez, ilk ofisini Bartın Merkez’de hizmete açtı.

A+
A-
27.09.2021 13:41
27.09.2021 13:47
0
2719
ABONE OL

Hafta sonu büyük bir katılımla gerçekleşen programda Bartın bürokrasisinin yanı sıra protokol ve davetliler hazır bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleşen dua sonrası kesilen kurdele ile ofisini hizmete açan Diyetisyen Ümmü Gülsüm Etyemez, konuşmasında, “Ofisimiz beslenme diyet danışmanlığı üzerine açılmış bir klinik. Beslenmenin olduğu her alanda hizmet veriyoruz. Sağlıklı beslenme danışmanlığından tutun da kilo alma, kilo verme, özel beslenme tedavisine kadar geniş yelpazede danışanlarımıza yardımcı oluyoruz. Anne çocuk beslenmesi, emzikli beslenmesi ve yaşlılık beslenmesi gibi birçok alanda hizmet veriyoruz” dedi.

İlk ofisi Bartın’da açtığını ancak Konya Selçuk Üniversitesi mezunu olması nedeniyle Konya’ya karşı ayrı bir muhabbetinin olduğunu söyleyen Diyetisyen Etyemez, “Bu zamana kadar danışanlarıma online sistem üzerinden hizmet veriyordum ve yine vermeye de devam edeceğim. Ama bunun yanında ofisimizi de açmış olduk. İnşallah hedefim Konya’ya da ofis açmak ve danışanlarımla yüz yüze bir araya gelmek ve hizmeti daha aktif şekilde sunmak istiyorum. Bu vesile ile tüm okurlarımıza ve Konyalı hemşerilerimize de hizmet vermek istiyorum” diyerek sağlıklı bir yaşam diledi.
ÖZGE KARAYILAN

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.