Konya
°C
Yeni Meram
01.05.2024 14:33

DOSD Meram Genel Kurulu'da merkezin gelecek planlaması yapıldı

Yapısı ve eğitim modeliyle Türkiye’ye örnek olan DOSD Meram Genel Kurulu, merkezin bugüne kadar olan faaliyetleri ve gelecek planlamaları için bir araya geldi. Toplantıya katılan üyelere ve yönetim kuruluna bilgilendirmeler sunuldu ve merkezin gelecek planlamaları istişare edildi.

A+
A-
01.05.2024 14:33
01.05.2024 14:38
0
377
ABONE OL

Meram Belediyesinin öncülüğünde, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığında hayata geçirilen Meram Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi'nin bağlı olduğu dernek yönetim kurulu üyeleri, bilgilendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, ülkemizde belediye, üniversite, milli eğitim ve STK olarak oluşturulmuş ilk ve tek merkez olan DOSD Meram’da bugüne dek yapılan faaliyetler incelendi, derneğin ve merkezin gelişimi için ortaya konacak yenilikler masaya yatırıldı.

YAPILACAK YENİLİKLER VE YENİ KAZANIMLAR İÇİN İSTİŞARELER YAPILDI

Meram Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi DOSD Meram Dernek Başkanı Mehmet Munlafalıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda yönetim kurulu üyeleriyle merkezin gelecek hedefleri ve planlamaları hakkında görüş alışverişinde de bulunuldu. Down Sendromlu bireyler ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçen DOSD Meram’ın bu hedefe ulaşma adına kısa zaman içinde pek çok önemli organizasyona ve eğitime ev sahipliği yaptığını hatırlatan DOSD Meram Dernek Başkanı Mehmet Munlafalıoğlu, önümüzdeki süreçte bu eğitimlere ve faaliyetlere yenilerinin ekleneceğini belirtti.

“BU İYİLİK HAREKETİNİN MİMARI BAŞKAN KAVUŞ’A ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”

Dünyada yaşanan gelişmeleri de yakından takip ettiklerini kaydeden Munlafalıoğlu, “Çocuklarımızın ve ailelerinin menfaatlerine olacak eğitimleri ve eğitim modellerini merkezimize kazandırmaya ve bu alanda faaliyet gösteren diğer kurumlara öncü olmaya devam edeceğiz. Aldığımız sorumluluğumuzu layıkıyla yerine getirmeyi, özel bireylerimizin ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmayı sürdüreceğiz. Bunu da paydaşlarımız ve yönetim kurulu ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğini güçlendirerek ve yönetimimizle süreklilik arz eden istişarelerle başaracağız. Bu iyilik hareketini başlatan, özel çocuklarımıza bu imkanı sunan ve bizlere bunun bir parçası olma imkanı tanıyan Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a, üyelerimiz, özel çocuklarımız ve ailelerimiz adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” (HABER MERKEZİ)

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.