Konya
°C
Yeni Meram
19.06.2024 18:02

Dünya turuna çıkan İngiliz çift Karapınar'da kamp yaptı

Karavanlarıyla dünya turuna çıkan İngiliz çift, Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan Meke Gölü ve Acıgöl'de kamp yaptı.

A+
A-
19.06.2024 18:02
19.06.2024 18:03
0
273
ABONE OL

İngiliz Alex ve eşi Ellie çifti karavanları ile çıktıkları turda Karapınar ilçesinde mola verdi. Nisan ayında başladıkları dünya turunda bir çok ülke ve Türkiye'de de bir çok şehir gezen İngiliz çift, kendi yaptıkları karavan ile 2 gün boyunca Meke Gölü ile Acıgöl'de kamp yaptı. Burada bol bol yürüyüş yapan çift Acıgöl'ün masmavi suyunda da yüzmenin keyfini yaşadı.

İngiliz Alex, turlarına Nisan ayında başladıklarını belirterek, "İngiltere'den Fransa'ya feribotla gittik; Belçika, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Slovakya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan üzerinden Türkiye'ye ulaştık. Mayıs ayından itibaren Türkiye'deyiz. Türkiye doğal ve diğer güzellikleri ile çok güzel bir ülke. Ayvalık, İzmir, Bafa Gölü, Datça, Dalyan, Fethiye, Antalya, Eğirdir ve Konya'yı gezdik. Buradan Kapadokya'ya gideceğiz. Türkiye'den sonra ise Gürcistan'a doğru yola çıkacağız” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.