Konya
°C
Yeni Meram
27.12.2023 13:58

Eski damat-kayınpeder kavgasında, yaralılardan kayınpeder de tutuklandı

Karaman'da, eski damadı Durmuş Ali Demir (43) ile arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan kayınpeder Hasan Ali E. (65), taburcu olduktan sonra gözaltına alındı. Ersoy da sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

A+
A-
27.12.2023 13:58
27.12.2023 14:06
0
7982
ABONE OL

Olay, 20 Aralık'ta saat 22.30 sıralarında, Yunus Emre Mahallesi 2271 Sokak'ta meydana geldi. Madenşehri köyü muhtarı Durmuş Ali Demir, eski kayınpederi Hasan Ali E. ile telefonda belirlenemeyen nedenle tartıştı.

Tartışmanın ardından buluşan ikili arasında çıkan bıçaklı kavgada Durmuş Ali Demir, Hasan Ali E. ile o sırada yanlarında olan Yunus Duranel (36), vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin yardımıyla araçlarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Olayın ardından, Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Ekipler, yaralılardan muhtar Durmuş Ali Demir'i, ağabeyi Mehmet D'in (45) eşi Döne D'nin (37) hastaneye bırakıp kaçtığını saptadı. Ardından Döne D. ile olayla bağlantısı olduğu öne sürülen Mehmet D. gözaltına alındı.

22 Aralık'ta, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Döne D. tutuklandı, Mehmet D. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Yaralılardan tedavisinin ardından taburcu olan aynı zamanda Döne D.'in kardeşi Yunus D., gözaltına alındı. Sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Diğer yaralılardan Hasan Ali E. de taburcu olduktan sonra gözaltına alındı. Tekerlekli sandalye ile adliyeye getirilen Hasan Ali E., sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Tutuklu sayısı 3'e yükselirken, Durmuş Ali Demir'in halen yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. (DHA)

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.