Süper Lig’in 7. haftasında İH Konyaspor, deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İH Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Maça iyi başlamıştık aslında. Erken bulunan goller, 2-0. Güzel bir skordu, iyi başlamış bir oyundu ama netice itibariyle Kasımpaşa’nın ligdeki durumunu da dikkate aldığımız zaman puan alma zaruretleri vardı. Bu noktada baskılı oyun oynadılar. İlk yarı skoru biraz daha koruyabilseydik ya da 3. golü bulabilseydik maç daha farklı olurdu. İkinci yarı böyle bir baskı yiyebileceğimizi tahmin ediyorduk. Netice itibariyle deplasmanda kazanılan 1 puan, namağlup bir Konyaspor devam ediyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha güzel galibiyetler alacağımızı tahmin ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Galip gelemiyorsak yenilmemiz gerektiğini de belirtiyoruz”
Sezona dair hedeflerinin sorulması üzerine Başkan Özgökçen, “Biz her zaman 90 dakika ve 38 maç mücadele parolasıyla devam ediyoruz. En azında galip gelemiyorsak yenilmemiz gerektiğini de belirtiyoruz. Bu 38 maç sonunda, tüm mücadele, performansı tüm sezona yaydığımız takdirde Konyaspor iyi bir yerde tamamlayacaktır diye tahmin ediyorum” şeklinde konuştu.

F. Bahçe Giresun’u ağırlıyor
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121646 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
61449 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
54360 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
51222 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
44277 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36975 kez okundu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144589 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141609 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124681 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122845 kez okundu
5
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121646 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.