Sarı-kırmızılı kulüpte 2014-2015 yıllarında başkanlık yapan ve Türkiye’nin önde gelen ceza hukuku profesörlerinden biri olan Yarsuvat, İstanbul’da rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Galatasaray Kulübünden Duygun Yarsuvat’ın vefatı dolayısıyla yayımlanan başsağlığı mesajında, “Galatasaray Spor Kulübü 35. Başkanı Sayın Duygun Yarsuvat’ı kaybettik. Yarsuvat’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.” denildi.
KONYASPOR’DAN YARSUVAT İÇİN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI
Konyaspor Kulübü de hayatını kaybeden Yarsuvat için baş sağlığı mesajı yayımladı. Kulüpten yapılan açıklamada “Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Duygun Yarsuvat’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Yarsuvat’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz.” denildi.

Futbolda haftanın programı
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121546 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
61389 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
54289 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
51161 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
44211 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36967 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.