Konya
°C
Yeni Meram
24.06.2024 11:40

Gaziantep'te eşi tarafından öldürülen kadın toprağa verildi

Gaziantep’in Araban ilçesinde Mehmet Emin Mercandağı’nın (70) sokak ortasında öldürdüğü eşi Fatma Mercandağı (68) toprağa verildi.

A+
A-
24.06.2024 11:40
24.06.2024 11:41
0
170
ABONE OL

Olay, dün saat 15.00 sıralarında ilçeye bağlı Dağdancık Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Emin Mercandağı, aralarında bir süredir anlaşmazlık bulunan ve ayrı yaşadığı eşi ile sokakta tartıştı. Tartışma sırasında Mercandağı, eşine yanında bulunan av tüfeği ile ateş etti. Silah sesini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarla olay yerinde sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri olay yerinde ilk müdahalesini yaptıkları Fatma Mercandağı’nı ambulansla Araban Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Fatma Mercandağı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Fatma Mercandağı’nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Olayın ardından Mehmet Emin Mercandağı ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mercandağı sorgusunda anlaşamadıkları için eşiyle ayrı yaşadıklarını, sokakta karşılaştıklarında kendisine hakaret edince cinayeti işlediğini ve pişman olduğunu söyledi. Mehmet Emin Mercandağı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

HABER KAYNAĞI : DHA
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.