Konya
°C
Yeni Meram
06.07.2023 13:59

Gelecek ve Saadet Partileri Meclis grubu kurdu

Gelecek ve Saadet Partileri Meclis'te grup kurma kararı aldı. Ahmet Davutoğlu, "Her parti milletvekili kendi parti kimliklerini korumakla birlikte Saadet Parti grubu olarak faaliyet gösterecekler" derken, Temel Karamollaoğlu da "Tek tek milletvekillerimiz fikirlerini gündeme getirebilirlerdi ama grup olmadan yapılacak çalışmalar çok zayıf kalıyor" diye konuştu

A+
A-
06.07.2023 13:59
06.07.2023 14:06
0
1406
ABONE OL

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Meclis'te grup kurma kararı aldı. İki parti milletvekilleri kendi parti kimliğiyle Saadet Partisi grubu altında Meclis'te yer alacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ortak basın toplantısı düzenledi.

Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme yapan Davutoğlu, "28 Mayıs seçimlerinden sonra siyasi hayatımızın en önemli gelişmesine sahip oluyoruz. Seçim sonrası parti içerisinde kapsamlı istişarelerde bulunduk. Siyasi tabloyu birlikte değerlendirdiğimizde; siyasi iktidar her türlü devlet imkanını kullanarak iktidarını sürdürme iznini milletten aldığı kanaatine sahip. Statükoyu sürdürmeye çalışıyorlar. Muhalefet partileri kendi değerlendirmelerini yaptı" dedi.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.