Konya
°C
Yeni Meram
07.12.2023 16:05

Hakan Keleş: Sivas maçını kazanmalıyız

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini belirterek, “Hedefimiz kupayı kazanmak” dedi. Keleş, Sivasspor maçına da değinerek, “Mutlaka kazanmamız gereken bir maç” diye konuştu

A+
A-
07.12.2023 16:05
07.12.2023 16:11
1
694
ABONE OL


*KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ
KONYASPOR Teknik Direktörü Hakan Keleş, Türkiye Kupası’nda Beyoğlu galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini belirten Keleş, “Hedefimiz kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek, hatta kupayı da kazanmak istiyoruz. Bu seneki hedeflerimizden bir tanesi de bu ama bu turlarda az oynayan, süre bulamayan gençlerimize de şans verip öyle gitmek istedik. Sonuçta iyi bir oyun oldu. Rakip de iyi mücadele etti. Bu tür maçlarda ligde sürekli oynayan oyuncularımızı oynatmak istemedik. Sakat ve cezalı gibi durumlara düşmelerini istemedik. Gençlerimize şans tanıdık, herkesi görmek adına böyle bir maç oynadık. Kazandığımız için mutluyuz. Dediğim gibi, hedeflerimiz arasında kupa var” dedi.

*SİVAS MAÇINI KAZANMALIYIZ
HAKAN Keleş, ligdeki Sivasspor maçıyla ilgili ise şunları söyledi. “Bizim için en önemli maçlardan bir tanesi pazartesi günü oynayacağımız Sivasspor maçı. Tek hedefimiz onu kazanabilmek. İyi bir periyota girmek istiyoruz, kötü periyodun çıkış maçı olarak görmek istiyoruz ve tamamlamak istiyoruz. İnşallah Sivasspor maçında güzel bir galibiyet alırız. Konyaspor'u dilediğimiz ve istediğimiz yerlere getiririz”. Keleş, geldiği günden bu yana takımın performansına da değinerek sözlerine şöyle devam etti. “Geldiğimizden sonra bazı durumları tespit ettik. Oyun olarak saha içinde bir şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz. Şu an tam istediğimiz bir oyun ve tam istediğimizi bir ortam yok. Sivas maçını da kazandığımız zaman moral motivasyon olarak yükseleceğiz. Oyun olarak da çok fazla Alanyaspor maçında istediğimiz şeyleri, Trabzonspor maçında olduğumu gibi sahaya yansıtamadık”.

*GENÇLERİ KAYBETMEMELİYİZ!
“BU süreçlerde oyuncuların biraz psikolojik olarak da puan ve maç kazanma streslerini atlattığımız zaman iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Şu an bir şey yapmış değiliz, bundan sonra yapacaklarımız daha da önemli. Sivasspor maçı bizim için en önemli maçlardan biri. Tek hedefimiz o müsabakadan galibiyetle ayrılmak”. Keleş, genç futbolcularla ilgili ise şöyle konuştu. “Ben de genç oyunculara forma şansı vermek istiyorum. Şu an kadromuzda yer alıyorlar, zaman zaman kadroda onlara yer veriyoruz. Oynatma fırsatı çok olmadı ama ilerleyen süreçte oynayacaklardır. Sıkıntılı bir süreçteyiz. Onları da bu dönemde sahaya atıp kaybetmek istemiyoruz. Sadece genç diye oynamaları önemli değil. Onları tamamen hazırlayıp oynatmayı amaçlıyoruz. İlerleyen süreçte bunları da göreceğiz. Türk futbolunda bu maddi sorunlar da en büyük çözümlerden bir tanesi gençleri kazanmak. Konya'da altyapı olarak iyi şeyler yaptı geçtiğimiz senelerde. İnşallah bu senede bunu devam ettireceğiz”. *SPOR SERVİSİ

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Mustafa Kocaturk
    2023-12-07 21:39:08
    Kolay gelsin Hakan Hocama da yeni görevin de kolaylıklar dilerim ve ustum Başarılar Hocam biz size inanıyoruz be güveniyoruz .Başarılarımız devamını dileriz.Saglik la kalın Hocam.