Konya
°C
Yeni Meram
04.06.2024 16:00

Hayalinizdeki eğitime köprü: Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Hedefleri olan öğrenciler için sunduğu geniş yelpazeli eğitim imkanlarıyla Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Konya'daki eğitim sektöründe çığır açacak nitelikte

A+
A-
04.06.2024 16:00
04.06.2024 16:03
0
306
ABONE OL

Dünyaca ünlü eğitim kurumlarıyla bağlantılarıyla öne çıkan Endless Abroad yurtdışı danışmanlık, Aşkan Mahallesi, Yaka Caddesi no:97 adresinde yeni şubesini açtı. Bu şubeyle birlikte Konya'daki öğrenciler, dünya standartlarında eğitim olanaklarına ve uluslararası eğitim deneyimlerine erişim imkanı bulacak. Endless Abroad yurtdışı eğitim danışmanlık, 15 ülkede binlerce lise ve üniversite ile iş birliği yaparak geniş bir yelpazede danışmanlık hizmeti sunuyor. Yurtdışında dil eğitimi, lise, üniversite ve yüksek lisans eğitimi gibi alanlarda hizmet veren Endless Abroad, adeta bir köprü görevi görüyor ve Konya'daki öğrencileri hayallerindeki eğitime kavuşturuyor.


“HAYALLERİN GERÇEKLEŞMESİNE ARACIYIZ”
Endless Abroad yurt dışı eğitim danışmanlığı Konya şubesi koordinatörü Mimar Çiğdem Akkuş, bir hayali gerçekleştirmenin aracı olduklarını ifade ederek, “Konya'da açtığımız yeni şubemizle birlikte, öğrencilere dünya standartlarında eğitim fırsatları sunmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Bizimle birlikte bilgi birikiminin sınırlarını zorlayın ve ruhunuzun yelkenlerini dünya okyanuslarında dolaştırın. Bizler sadece bir eğitim sağlayıcı değil, aynı zamanda bir hayalin gerçekleşmesine aracıyız. Amacımız, her öğrencinin hayalindeki eğitimi gerçekleştirmesine yardımcı olmak ve onlara uluslararası bir öğrenim deneyimi yaşatmaktır. Artık şehrimizden dileyen her öğrenci dünya sınıfı eğitim fırsatlarına ulaşabilecek ve kariyerlerini uluslararası bir boyuta taşıyabilecekler” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.