Konya
°C
Yeni Meram
28.11.2021 12:33

İçeri Çumralılar, Başkan Erkoyuncu’yu ziyaret etti

İçeri Çumra Eşrafı, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Başkanlığına seçilen Ramazan Erkoyuncu’ya Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+
A-
28.11.2021 12:33
28.11.2021 12:36
0
2142
ABONE OL

 Başkan Erkoyuncu’yu makamında ziyaret eden heyet ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleştiren ziyarette Tevfik Dündar, Adnan Ünver, Adnan Yağcı, Ali Cebeci, Bekir Yaşar, Durmuş Ergün, Erdem Gökkaya, Fahri Şeker, Fatih Demirel, Hacı Yağcı, İbrahim Çomak, İlhami Sayaner, Mehmet Esenboğa, Mehmet Yavuz, Mevlüt Aydoğdu, Muhsin Gökkaya, Murat Göremez, Mustafa Altun, Mustafa Dutar, Nevzat Kul, Prof. Dr. Mevlüt Mülayim, Sadettin Gökkaya, Sedat Dündar, Yalçın Yılmaz, Yılmaz Ayaslı, Ziya Kuz ve Prof. Dr. Ayhan Göktepe yer aldı. Ziyarette konuşmalarını gerçekleştiren Tevfik Dündar, İçeri Çumralılar olarak Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Başkanı Ramazan Erkoyuncu’nun yanında olduklarını ve kendilerine olan desteklerin tam olduğunu belirtti.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Başkanı Ramazan Erkoyuncu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İçeri Çumra heyetine çalışmalarında başarılar diledi. Özge Karayılan

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.