Konya
°C
Yeni Meram
07.12.2021 02:34

İlhan Palut: Ritmimizden uzaktık!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Yeni Malatyaspor maçında kendi ritimlerinden bir tık uzakta kaldıklarını söyleyerek, “Bir duraklama dönemi yaşıyoruz ancak futbolda bunlar olabiliyor. Çalışıp, tekrar bir yükseliş yakalayacağımızı düşünüyorum” dedi

A+
A-
07.12.2021 02:34
07.12.2021 02:35
0
833
ABONE OL

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Yeni Malatyaspor maçında kendi ritimlerinden bir tık uzakta kaldıklarını söyledi.

Palut açıklamasında şu sözlere yer verdi. “İki opsiyon üzerinde çalışmıştık. Rakip 5-4-1 oynadı ve biz bunu biliyorduk. Rakibin bizi sahasında karşılaşacağı ve bu blokları aşmanın zor olacağını tahmin ediyorduk. Ama ilk yarı bizim için hücumsal anlamda boşa harcanmış bir 45 dakika oldu. Daha hareketli olabilirdik, pas zamanlamalarını daha doğru seçebilirdik, kaybedilen topları rakipten daha kısa sürede alabilirdik. İkinci yarı oyunu rakip sahaya yıktık, özellikle kenarlardan geldik. Ancak rakibin üçlü stoperi gerçekten iyi konumlandı ve istediğimiz net pozisyonları bulmakta zorlandık. Kapalı savunmaya karşı daha farklı şeyler üretebilirmiydik, farklı opsiyonlar deneyebilirdik ancak bu maçta kendi ritmimizden bir tık uzaktık. Kazanmak istiyorduk, sonuç olarak bu maçtaki performansımız yetmedi. 2 puan kaybettik ve çalışmaya devam edeceğiz. Bir duraklama dönemi yaşıyoruz ancak futbolda bunlar olabiliyor. Çalışıp, tekrar bir yükseliş yakalayacağımızı düşünüyorum”. 

HÜSEYİN TURGUT

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.