Konya
°C
Yeni Meram
16.05.2022 16:38

İlhan Palut’tan flaş açıklamalar

Konyaspor’un teknik patronu İlhan Palut, takımdan ayrılabilecek oyuncuların olmasının kendisini üzdüğünü belirtti. Palut, ikincilik ve şampiyonluk yarışına da değinerek, “Biz de bu yarışta hatalar yaptık ancak çok da izin vermediler. O potaya giremedik” dedi

A+
A-
16.05.2022 16:38
16.05.2022 16:39
0
310
ABONE OL


KONYASPOR Teknik Direktörü İlhan Palut, futbolcuların gelişimleri, şampiyonluk ve ikincilik yarışı ile ilgili açıklamalar yaparak, takımdan ayrılacak isimlerin olabileceğini söyledi. Bu durumun kendisini üzdüğünü ifade eden Palut, futbolcularıyla ilgili şöyle konuştu. “En büyük gelişimi Michalak’da gördüm. Bir antrenörü en çok oyuncusunu aldığı noktadan çok daha ilerlerde görmek mutlu eder. Polonya Milli Takımına seçildiği gün inanılmaz mutlu oldum. Antrenörlerin çalıştığının karşılığını alıp sevindiği günler oluyor. Takım gelişimlerinin yanı sıra oyuncu gelişimleri de iyiydi. Ancak içimde de bir hüzün ve burukluk da yok değil”.

“ÇÜNKÜ bir sistemi oluşturuyorsunuz ve bunun için çok çalışıyorsunuz ve bu sistemin önemli dişlileri var. Bunların ayrılabilecek olması ve düşüncesi beni biraz hüzünlendiriyor. Ama oyuncularımızı en iyi mükemmel yerlerde görmek isteriz. Bakalım oyunculara ve yönetimimize gelen teklifler ne düzeyde olacak. Ancak oyuncuların değerlenmesi benim adıma çok önemli”. İlhan Palut, şampiyonluk ve ikincilik konusunda da şunları söyledi. “Samimi olmam gerekirse gerçekten çok güzel bir sezon geçirdiğimizin farkındaydım. Bu takımla, evet bilmiyorum şampiyonluk olur muydu? Gerçekten Trabzonspor'u buradan tebrik etmek istiyorum. Çok o potaya giremedik açıkçası. Ona izin vermediler. Biz de tabii ki hatalar yaptık”.

“AMA ikinci olabilir miydik? Evet, olabilirdik. Bizim hatalarımız, Fenerbahçe'nin çok yükselen form grafiği. Şimdi kendi adıma böyle bir sezonu, eli boş bir şekilde bitirmenin korkusunu ve gerginliğini yaşamadım desem, yalan söylemiş olurum. Çünkü insan, zaten çok emek vermediğiniz bir şeyi kaybetmekten korkmazsınız. Zaten sizin için çok önemli değil. Yeniden başlarsınız ama bu öyle bir yoldu ki, Konyaspor'a geldiğim günden beri devam eden ve benim için çok değerliydi. Bu şekilde sonuçlanması. Daha iyisini de yapabileceğimizi parantez içerisinde bir kenara bırakarak, beni ziyadesiyle mutlu etti. Kendi adıma İlhan Palut olarak hiç düşünmedim. Hep takım olarak düşündüm. Hep Konyaspor camiası olarak düşündüm ama ben bir yerlere gelmek için herhangi bir camiayı basamak olarak kullanmanın doğru olmadığını düşünüyorum”.

“ŞU anda sadece Konyaspor'un başarısına konsantre olmuş durumdayım. Ama her şeyi işinizi güzel yaptığımız zaman ekibimizle beraber. Gün gelir bu başarı, başka şekillerde takdire layık görülürse, tabii ki biz de kendimiz için, ailemiz için ne gerekiyorsa, onu yaparız. Şöyle bir telaşımı yok; başarılı oldum da, bunu kullanayım da, bunu işte bir kariyere çevireyim ya da bir maddiyata çevireyim. En ufak böyle bir telaşım, kuşkum yok. Sadece çok çalışmaya devam etmek istiyorum. Çok çalışmak istiyorum. Olduğum camiayı, aldığım yerden daha yukarılarda bırakmak istiyorum. Ondan sonra nasip bakalım, neler göreceğiz? Ama şunu söyleyebilirim. En yüksek yer neresiyse, orası içinde kendime güveniyorum”. *SPOR SERVİSİ

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.