Konya
°C
Yeni Meram
24.11.2022 15:37

İlk kar Alacabel'e düştü! Konya'nın bu ilçelerinde yaşayanlar dikkat, karla karışık yağmur bekleniyor

Konya'da parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde aralıklı sağanak yağışlı geçen hava, Alacabel'de yerini kar yağışına bıraktı. Yarın akşam saatlerinden itibaren ise kentin çeşitli bölgelerinde kar yağışı görülecek. Konya'da bin 700 metrenin üstündeki yerlerde mevsimin ilk kar yağışının düşmesi öngörülürken Akşehir, Bozkır, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Seydişehir, Taşkent ve Yalıhüyük ilçelerinde karla karışık yağmur bekleniyor. Diğer ilçeler ve Konya kent merkezinde ise hava yağmurlu olacak.

A+
A-
24.11.2022 15:37
24.11.2022 18:08
0
8232
ABONE OL

Konya'da parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı seyreden hava, Alacabel'de yerini kar yağışına bıraktı. Yarın akşamdan itibaren ise Konya'nın 12 ilçesinde karla karışık yağmur görülecek.

Konya'nın Akşehir, Bozkır, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Seydişehir, Taşkent ve Yalıhüyük ilçelerinde karla karışık yağmur bekleniyor. Diğer ilçeler ve Konya kent merkezinde ise  yağmurlu hava etkili olacak.

Seydişehir-Antalya karayoluna kar yağdı
 

İç Anadolu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Seydişehir-Antalya karayolunda kar etkili oluyor.

İlçede sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak, yüksek kesimlerde öğle saatlerinden itibaren yerini kara bıraktı.

Seydişehir-Antalya karayolundaki 6 kilometrelik bölümde etkili olan kar nedeniyle, Karayolları ekipleri temizleme çalışma başlattı.

Yolun açık olduğu belirtilirken, kara hazırlıksız yakalanan sürücülerin de sorun yaşamadığı görüldü.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.