Konya
°C
Yeni Meram
21.11.2021 10:42

Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu...

Muğla'da aniden rahatsızlanan usta oyuncu Kadir İnanır, Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sanatçının yeğeni Levent İnanır, yaptığı açıklamada Kadir İnanır'ın hayati tehlikesinin olmadığını belirtti

A+
A-
21.11.2021 10:42
21.11.2021 10:45
0
2003
ABONE OL

Kadir İnanır korkuttu. Dün aniden fenalaşan usta sanatçı,Muğla'dan ambulansla Denizli'ye getirildi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen İnanır'ın burada yoğun bakıma alındığı iddia edildi. İnanır'ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı, duruma göre ameliyat edilebileceği ifade edildi.

YEĞENİ LEVENT İNANIR'DAN AÇIKLAMA

 Basında Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla çıkan haberleri yalanlayan yeğeni Levent İnanır, Kadir İnanır'ın hayati tehlikesi bulunmadığı gibi felç riski taşımadığını da söyledi. Levent İnanır, "Daha önce beyninde pıhtı atması gibi bir durumun olduğu sanıldı ama öyle değil. Pıhtı ameliyat olan gözünde oluşmuş. Sarı nokta nedeniyle yeni bir operasyon yaptırmıştı. Oradan bir pıhtı atması oldu, ama kan sulandırıcıyla sorun halloldu." dedi.

"TEDBİR AMAÇLI MÜŞAHADE ALTINDA"

Oyuncu Meltem Cumbul da Kadir İnanır ile ilgili paylaşımda bulundu. Cumbul, "Kadir İnanır'ın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Durumu stabil olmakla birlikte yalnızca tedbir amaçlı olarak doktorlar tarafından müşahade altında tutulmaktadır. Yanıltıcı bilgilendirmelere itibar edilmemesi kendisi ve ailesinin ricasıdır." ifadelerini kullandı.


"DURUMU İYİ, TETKİKLERİ DEVAM EDİYOR"

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alınan İnanır’ın durumu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Hastanenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır'ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz."


YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

Ünlü aktör Kadir İnanır pıhtı atması nedeniyle 2018 yılında yoğun bakıma alınmıştı. Pıhtının beyin damarı tıkanıklığına sebep olduğunun anlaşılmasının ardından ameliyata alınan Kadir İnanır tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlattı.

Şubat 2012'de bel fıtığı ameliyatı olan İnanır, ardından akciğerlerinde görülen bir tümör nedeniyle bir operasyon daha geçirmişti.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.