Konya
°C
Yeni Meram
25.01.2022 16:38

Karatay'da karla birlikte kartpostallık görüntüler ortaya çıktı

Şehirde etkili olan kar yağışı ile ilçenin beyaza bürünmesiyle Karatay’da kartpostallık görüntüler oluştu. Kar yağışı sonrası dışarı çıkan vatandaşlar fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirirken, Karatay Belediyesi ekipleri ise yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+
A-
25.01.2022 16:38
25.01.2022 16:58
0
1749
ABONE OL

Şehirde etkili olan kar yağışı sonrasında beyaza bürünen Karatay’da kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Kar yağışıyla birlikte tüm şehir beyaza bürünürken, ortaya çıkan muhteşem manzaralar vatandaşları mest etti.

Karatay Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı parklara ve tarihi alanlara giden vatandaşlar karın yağmasıyla birlikte oluşan manzaranın tadını çıkartıp beyaz örtüde bol bol fotoğraf çekerek kartpostallık görüntüleri ölümsüzleştirdi.

Öte yandan Karatay Belediyesi ekipleri de kar yağışının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için yollarda, cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Karatay’ın her mevsim ayrı bir güzel olduğunu söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Kar yağışının başlamasıyla birlikte ilçemiz beyaza büründü. Şehrimizde uzun zamandır özlem duyduğumuz yoğunlukta kar yağışı yaşıyoruz. Karatay’ımız her mevsim güzel olduğu gibi bu mevsimde de kendine has güzellikler sunuyor. Bununla birlikte uzun süren kuraklığın ardından gelen kar bereketi ile çiftçilerimizin bu yıl güzel ve bereketli hasat elde edeceklerini umut ediyoruz. Kar yağışı kuruyan toprağa can suyu oluyor. İçme su kaynaklarını beslemesi ve yağışlar bitki örtüsüne de can katıyor. Karatay Belediyesi olarak kış ayları için gerekli tüm hazırlıklarımızı yapmıştık ve bu kapsamda da tüm ekiplerimiz, vatandaşlarımızın herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için 7/24 çalışmalarına devam ediyorlar” dedi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.