Konya
°C
Yeni Meram
09.07.2024 12:47

Karatay'da sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Saraçoğlu Mahallesi’ni ziyaret ederek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bölgede yürüttüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Karatay Belediyesi olarak vatandaşların konforlu ulaşım hizmetinden faydalanması için büyük bir çaba sarf ettiklerine dikkat çeken Kılca, “Altyapı kurumlarının çalışmalarını tamamladığı aynı bölgede, 10 ayrı noktada sıcak asfalt serimi yapacağız” dedi.

A+
A-
09.07.2024 12:47
09.07.2024 12:58
0
2565
ABONE OL

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin çehresini değiştirecek çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ekiplerin Saraçoğlu Mahallesi’nde yürüttüğü yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, ulaşımı daha da konforlu hale getirip kolaylaştıran çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

KARATAY’A DEĞER KATMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Fen işleri ekiplerinin bölgede yürütülen çalışmalarını değerlendiren Başkan Hasan Kılca, çalışma takvimlerine bağlı kalarak projelerini aksatmadan bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizdi.

Hasan Kılca; “Yol Hayattır, Yol Medeniyettir diyerek yola çıktık. Bu kapsamda ilçemize artı değer katacak ve Karatay’ımızın çehresini değiştirecek çalışmalara devam ediyoruz. Programımıza aldığımız ve önce altyapısı tamamlanan Karatay’ın bütün cadde ile sokaklarında asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de Saraçoğlu Mahallemizdeki asfalt çalışmalarımızı ve ekibimizi ziyaret ettik. Saraçoğlu Mahallemizde mahalle içi yolların asfaltlanması devam ediyor. Kentsel dönüşüm devam ettikçe ve alt yapı kuruluşlarımız hizmetlerini tamamladıkça biz de sıcak asfalt çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Merkez ve merkeze uzak mahallelerimizde, sanayi bölgelerimizde ne kadar yol ihtiyacı varsa gece gündüz demeden ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz, ilçemizin her yerinde her hemşehrimizin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesi. Bunun için gayretimiz sürecek. Saraçoğlu Mahallemizdeki çalışmaların mahallemize, Karatay’ımıza ve Konya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.