Konya
°C
Yeni Meram
22.09.2024 13:52

Karatay’da “Birimler Arası Futbol Turnuvası” başladı

Karatay Belediyesi’nin kurum çalışanları arasındaki dostluğu daha da pekiştirmek ve personelin motivasyonu artırmak amacıyla düzenlediği “Karatay Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası” başladı. Artık belediyede geleneksel hale gelen ve oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvada 14 birimden 196 personel mücadele ediyor.

A+
A-
22.09.2024 13:52
22.09.2024 13:54
0
3
ABONE OL

Karatay Belediyesi’nde geleneksel hale gelen Birimler Arası Futbol Turnuvası, bu yıl da coşkulu bir başlangıç yaptı. Turnuva, belediye çalışanları arasındaki dayanışmayı ve dostluk bağlarını güçlendirmenin yanı sıra futbolun birleştirici gücüyle çalışanları bir araya getirmeyi hedefliyor.

TURNUVA TAKIM RUHUNU GELİŞTİRİYOR, DOSTLUĞU PEKİŞTİRİYOR

Futbolun hem fiziksel hem de mental sağlığa olan olumlu etkilerini vurgulayan organizasyon, katılımcılara yoğun iş temposundan bir nebze olsun uzaklaşma fırsatı sunuyor. Turnuva, rekabetin ötesinde, çalışanlar arasında daha yakın ilişkiler kurmayı ve takım ruhunu geliştirmeyi de amaçlıyor.

Karşehir Halı Sahası’nda başlayan mücadeleler kapsamındaki turnuvada belediye bünyesindeki birimlerin personelinden oluşan 14 takım mücadele ediyor. Yedeklerle birlikte 196 personelin yer aldığı turnuva, 13 Kasım’a kadar devam edecek.

BAŞKAN HASAN KILCA’DAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEĞİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, artık geleneksel hale gelen Karatay Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın birimler arasında dayanışmayı arttırdığına dikkat çekti.

Sporun insanları bir araya getiren ve motive eden evrensel bir dil olduğuna dikkat çeken Başkan Hasan Kılca; “Birimler Arası Futbol Turnuvamızı geleneksel hale getirdik. Oldukça çekişmeli ve keyif dolu anların yaşandığı turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Müsabakaların tatlı rekabet ve dostluk içinde geçmesi bizleri mutlu ediyor. Bu turnuva, sadece spor yapmakla kalmayıp, aynı zamanda birimlerimiz arasında dayanışmayı artırıyor ve hepimize büyük bir moral kaynağı oluyor. Turnuvamızda mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.