Konya
°C
Yeni Meram
21.12.2023 19:55

Keleş: Üzgünüz ama 1 puan da kötü değil

Deplasmanda oynanan ve 1-1 berabere kalınan karşılaşmanın ardından açıklama yapan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, alınan 1 puanın kötü olmadığını ancak 3 puanı kaçırdıkları için üzün olduklarını söyledi.

A+
A-
21.12.2023 19:55
21.12.2023 20:00
0
680
ABONE OL

Karşılaşma sonrası açıklama yapan teknik direktör Keleş, “Maça hazırlanmıştık. Samsun zor bir deplasman ilk yarıda iyi futbol sergiledik golü de bulduk. Golden sonra kaçırdığımız pozisyonlar var iki sıfırı bulabilseydik daha farklı olabilirdi. İkinci yarıda da ilk yarıdaki oyunun devamını sergiledik ancak VAR’ın müdahalesi ile yapılan 5 dakikalık inceleme sonucunda rakibin beklediği pozisyondan değil de başka bir pozisyondan penaltı verildi ve maç 1-1 bitti. Oyuncularım iyi mücadelenin karşılığını alamadı üzgünüz. İyi bir futbol sergiledik kaçırdığımız pozisyonlar var. Bugün kazanmak istiyorduk futbolcular da soyunma odasında şu an çok üzgün. Alanya maçında da iki tane hakem hatasından goller yedik ilk gol ofsayt ikinci gol olmayan penaltı orda da galibiyeti kaçırmıştık bugün burada üç puan bizim hakkımızda diyebiliriz sonuç olarak tabii ki deplasmanda alınan bir puan da kötü değil. Sergilediğimiz futbolun karşılığı üç puan olmalıydı. Artık önümüzde Kayserispor maçı var zorlu geçecek. Rakibimiz formda bir ekip ancak bizim yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç” diyerek ara transfer dönemine kadar toplayabildikleri kadar puan toplayıp ara transferde kadroyu güçlendirerek ikinci devreye daha güçlü bir kadroyla başlayıp yola devam etmek istediklerini söyledi.


Öte yandan Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol ise maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Konyaspor maçı için iyi çalışmıştık. Karşılaşmaya iyi başladık ama rakibin kazandığı penaltı oldu. İlk yarı zor oldu. Baya zorlandık. Ancak İkinci yarı biz penaltı kazandık. Ne mutluyum ne üzgünüm. Sonuçta sahadan 1 puanla ayrıldık.”
HÜSEYİN AVNİ UĞUR

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.