Konya
°C
Yeni Meram
19.10.2023 13:34

Kılıçdaroğlu'ndan izinsiz SMS

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak ve Suriye tezkerelerinin uzatılması ile ilgili çok sayıda vatandaşın telefonuna izinsiz mesaj gönderdi.

A+
A-
19.10.2023 13:34
19.10.2023 13:58
0
546
ABONE OL

Irak ve Suriye tezkerelerinin uzatılmasına karşı çıkan Cumhuriyet Halk Partisi, mecliste tezkereye hayır oyu vermişti. Geçtiğimiz günlerde de konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Ülkemizin mübarek topraklarında yabancı asker postalı istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasını şimdilerde vatandaşlara izinsiz olarak SMS olarak atmaya başlayan Kılıçdaroğlu “AK Parti ve MHP'nin Meclis'ten geçirdiği tezkerede yer alan ve yabancı askerlerin ülkemize gelmesine imkan veren maddeyi kabul etmiyorum, protesto ediyorum!” sözlerini kullanarak konuşmasının linkini gönderdi. CHP ile ilgili alakaları olmadığı halde telefonlarına sms gelen vatandaşlar tepkilerini dile getirirken izinsiz olarak gönderilen SMS’lerden duydukları rahatsızlıkları ifade ettiler.


Bilindiği gibi Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerden önce de vatandaşların cep telefonlarına, kredi kartları borçları ile ilgili bir kısa mesaj göndermişti.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.