Konya
°C
Yeni Meram
03.06.2024 10:40

KOMEK yetişkin kayıtları 4 Haziran'da başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve KOMEK Uzaktan Eğitim (KUZEM) yetişkinler için yaz dönemi kayıtları 4 Haziran'da başlıyor. komek.org.tr adresinden gerçekleşecek olan kayıtlar 11 Haziran'a kadar devam edecek. KOMEK geniş yelpazedeki kurslarla katılımcılara çeşitli eğitim olanakları sunmaktadır.

A+
A-
03.06.2024 10:40
03.06.2024 14:52
0
648
ABONE OL

KUZEM ile Uzaktan da Olur

Yaz döneminde 78 farklı branşta 5000 kursiyer ile eğitimlerine başlayacak olan KUZEM 102 grupta eğitim verecek. Blender ile Karakter Modelleme ve Animasyon, Fransızca-Arapça-Korece-Çince Konuşma Kulüpleri, Psikolojik Sağlamlık Eğitimi, İleri Seviye Python Eğitimi, Çocuk Üst Giysileri Dikimi, Unity ile oyun geliştirme, İleri Seviye İşaret Dili, Mobil Fotoğrafçılık, Çocuklarda Eğitimde Bütüncül Yaklaşım, İleri Seviye 3D Studio Max, İleri Seviye Revit ile Modelleme gibi branşlarda ilk defa eğitim gerçekleştirecek.

KUZEM kurslarına katılan ve kursu başarılı bir şekilde tamamlayan tüm kursiyerler Katılım Belgesine sahip oluyorlar. E-devlet onaylı katılım belgelerini kursiyerler, KUZEM öğrenci panelinden görebildiği gibi E-Devlet üzerinden de erişim sağlayabiliyor.

Dolu Dolu bir Yaz KOMEK’te

KOMEK yaz döneminde yüz yüze eğitim programları, mefruşattan dil eğitimine, bilgisayar kullanımından mutfak sanatlarına kadar birçok farklı branşı kapsamaktadır. Kursiyerler, ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına uygun kursları seçerek kendilerini geliştirme imkanı bulabilmektedir.

Her yaz 7-14 yaş öğrencilerine yönelik düzenlenen Genç KOMEK Yaz Okulu Eğitimleri kayıtları 11-25 Haziran tarihleri arasında alınacaktır. Yaz dönemi boyunca devam edecek olan Genç KOMEK eğitimlerinin yanında yetişkinlere yönelik eğitimlerde belirli kurs merkezlerinde devam edecek. Yaz dönemi boyunca sadece mesleki eğitim alanında alınacak olan kayıtlarda spor ve yüzme seansları aktif olmayacaktır.

Kayıt işlemleri, online olarak 4 Haziran’da komek.org.tr adresinden gerçekleştirilecektir. Alaaddin KOMEK, Araplar KOMEK, Ali Gav KOMEK, Beyhekim KOMEK, Akşemsettin KOMEK, Çatalhöyük KOMEK ve Ertuğrulgazi KOMEK'te yüz yüze eğitimler gerçekleşecek.

Kayıt olma, yoklama gibi tüm süreçlerin dijital ortamda yürütüldüğü KOMEK yetişkin eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler, Milli Eğitim Bakanlığı ve Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifikalarını e-Devlet üzerinden alabileceklerdir.

KOMEK Gençleri de Unutmadı: 15-17 Yaşa Özel Farklı Branşlarda Eğitimler Başlıyor

KOMEK, gençler için özel olarak tasarlanmış eğitim programlarıyla gençleri unutmuyor. 15-17 yaş aralığındaki gençlere yönelik farklı branşlarda eğitimler Alaaddin KOMEK'te gerçekleşecek.

Bu özel eğitim programı kapsamında gençler, etkili ve hızlı okuma teknikleri, İngilizce dil becerileri, ofis programları kullanımı, donanım eğitimi gibi farklı alanlarda eğitim alma fırsatı bulacaklar. Program, gençlerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflerken, onların geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemelerini desteklemeyi amaçlıyor.

Detaylı bilgi ve kayıt için komek.org.tr adresini ziyaret edebilir veya 444 55 42 numaradan dahili hat 4092-4093’e bağlanarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.