Konya
°C
Yeni Meram
23.07.2024 15:24

Konya Büyükşehir sezonu deplasmanda açacak

Hentbol Kadınlar ve Erkekler Süper Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Erkekler Süper Ligi’nde ter dökecek olan Konya Büyükşehir Belediyespor, 2024-2025 sezonunun ilk haftasında Mihalıççık Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

A+
A-
23.07.2024 15:24
23.07.2024 12:27
0
492
ABONE OL

HENTBOL Kadınlar ve Erkekler Süper Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine, federasyon ve kulüp temsilcileri katıldı. Erkekler Süper Ligi’nde ter dökecek olan Konya Büyükşehir Belediyespor sezonu deplasmanda açacak. Sarı-siyahlı temsilcimiz, 2024-2025 sezonunun ilk haftasında Mihalıççık Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yeni sezonda mücadele edecek takımlara başarılar dileyen THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan, ilk hafta maçlarının 29 Ağustos ile 3 Eylül tarihleri arasında oynanacağını belirtti.

ZEKİ Pehlivan, Erkekler Süper Lig'den çekilen Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un yerine fikstürde bay takımın olmaması için yönetim kurulu kararıyla As Hentbol Spor Kulübünün lige alındığını ifade etti. Süper Lig'de 2024-2025 sezonunda kadınlarda 10, erkeklerde ise 12 takım mücadele edecek. Kadınlar Süper Ligi ilk hafta maçları 31 Ağustos tarihinde oynanırken, Erkekler Süper Lig Karşılaşmaları ise 1 Eylül tarihinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak. Fikstür çekiminin ardından liglerde ilk hafta eşleşmeleri şöyle oluştu. Kadınlar Süper Lig: Üsküdar Belediyespor-Armada Praxis Yalıkavak, Kırşehir Belediyesispor-Yenimahalle Belediyespor.

ORTAHİSAR Belediyespor-Adasokağı Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi-Görele Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor-İzmir Büyükşehir Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor ve Kastamonu Belediyespor ligden çekildi. Erkekler Süper Lig: Güneysu Spor Kulübü-İzmir Büyükşehir Belediyespor, Trabzon Büyükşehir Belediyespor-Spor Toto, Beşiktaş Safi Çimento-Köyceğiz Belediyespor, Mihalıççık Belediyespor-Konya Büyükşehir Belediyespor, Rize Belediyespor-Beykoz Belediyespor, Depsaş Enerji As Hentbol Spor Kulübü-⁠Nilüfer Belediyespor. 

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.