Konya
°C
Yeni Meram
26.10.2023 10:57

Konya'da belediye 10 zabıta memuru alacak! İşte başvuru şartları

Konya'da 10 zabıta memuru alınacak. Karatay Belediyesi bünyesinde görev yapacak zabıta memurları, KPSS puanıyla açıktan atama yoluyla alınacak.

A+
A-
26.10.2023 10:57
26.10.2023 11:19
0
1559
ABONE OL

Karatay Belediyesi, KPSS puanıyla açıkltan atama yoluyla 5'i önlisans 5'i lisans mezunu olmak üzere 10 zabıta memuru alacak.

Başvuracak adaylarda 

Yerel Yönetimler, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye,
İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik,
Muhasebe Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim,
Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, İşletme Bilgi Yönetimi, Ekonomi, İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi, Uluslararası Ekonomi, İşletme-Ekonomi, İşletme-İktisat, Ekonomi ve Finans lisans programlarının birinden mezun olmak.
- En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip
olmak

ya da

Mahalli İdareler,
Mahalli İdareler (Zabıta),
Yerel Yönetimler, Genel İşletme, İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, İşletme Yönetimi, Maliye önlisans programlarının birinden mezun olmak.
-En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranıyor.

Adayların Lisans 2022 KPSSP3 ve Önlisans 2022 KPSSP93 puan türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) en az 70 puan almış olması şartı gerekiyor.

Adayların başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları, istenilen diğer belgelerle birlikte, 04/12/2023 - 08/12/2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Karatay Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Akçeşme Mahallesi, Garaj Caddesi, No:5 Karatay/Konya) şahsen teslim etmeleri istendi.

KARATAY BELEDİYESİNİN ZABITA MEMURU ALIMI İLANININ DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Şerife KAYA

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.