Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir grup dağcı, Trabzon Maçka’da PKK’lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül anısına 2 bin 575 rakımlı Büyükgözet Dağı’na, zirve tırmanışı gerçekleştirdi.
Dağcı Adnan Taşçı, anma tırmanışını gerçekleştiren 7 kişilik grup adına yaptığı açıklamada, tırmanışa 04.30’da başladıklarını söyledi.
Maçka’daki terör saldırısında şehit olan Eren Bülbül anısına tırmandıklarını dile getiren Taşçı, şöyle konuştu:
“Eren Bülbül’ün mekanı cennet, ruhu şad olsun. Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne göz diken terör örgütlerini lanetliyoruz. Allah’ın izniyle emellerine ulaşamayacaklar. Türk milletini ve Türkiye’mizi bölemeyecekler. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, hepsinin önünde saygıyla eğiliyoruz.”
Konya’da üniversiteye yeni kayıt yaptıranlara ulaşım ücretsiz!
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133197 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
128660 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
113349 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
111904 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
108790 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68978 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.