Konya
°C
Yeni Meram
01.07.2022 13:28

Konya'da polise bıçakla saldıran hırsızlık şüphelisi silahla vurulması sonucu hayatını kaybetti

Konya'da hırsızlık şüphelisi olduğu ve vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan polislere bıçak çekerek saldıran şüpheli, polisin açtığı ateş sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

A+
A-
01.07.2022 13:28
01.07.2022 13:40
1
1621
ABONE OL

Olay, dün akşam saatlerinde Selçuklu ilçesi Esenler Mahallesinde meydana geldi.

İddialara göre, hırsızlık yaptığı sırada kendisini fark eden vatandaşlara bıçakla saldıran bir şahsın olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerini gören şüpheli, bir evin bahçesindeki müştemilata saklandı.

Bahçeye giren polis, müştemilatın kapısını açtığı sırada Müslüm D.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırgan şüpheli silahla yaralanması sonucu etkisiz hale getirildi.

Olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılan şüpheli Müslüm Davulcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Müslüm Davulcu'nun, şizofreni hastası olduğu, hırsızlık ve uyuşturucu kullanma suçlarından 38 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan polis memurunun, emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

HABER YORUMLARI
  1. Ibrahim Basar
    2022-07-01 23:21:20
    O polisi gozaltinda tutalari kiniyorum yaziklar olsun isvicrede birakin biçakla saldirmayi dur ihbarina uymayip yalzca kacmaya calisan insanin polis tarafindan vuruldugunu duyduk hickimse o polise bisey demiyo ama bizimkilere bakin yaziklar olsun